Το απόλυτο τρικ Μαρτίνεθ που δεν κατάλαβαν οι Άγγλοι - Άλλο επίπεδο ο Έσε - Πληρώνει για Αλεξανδρόπουλο!

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Το απόλυτο τρικ Μαρτίνεθ που δεν κατάλαβαν οι Άγγλοι - Άλλο επίπεδο ο Έσε - Πληρώνει για Αλεξανδρόπουλο!

Το απόλυτο τρικ Μαρτίνεθ που δεν κατάλαβαν οι Άγγλοι - Άλλο επίπεδο ο Έσε - Πληρώνει για Αλεξανδρόπουλο!
🔴 Πώς τους έπιασε κορόιδο και η μεταγραφή στόπερ από τώρα. Οι Πειραιώτες πέτυχαν κάτι περισσότερο από μία απλή νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ και ο Πορτογάλος κόουτς έδειξε ικανός να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην Γουέστ Χαμ και η νίκη του σημαίνει πολλά παραπάνω από τους τρεις βαθμούς που πήρε στο χορτάρι, οι οποίοι πιθανότατα το μόνο που του εξασφαλίζουν για την ώρα, είναι η παρουσία του στο Conference League.

Οι Πειραιώτες μπήκαν στο ματς με τους Άγγλους με την απαίτηση να αποδείξουν πως η φετινή ομάδα δεν είναι μόνο για τα… εύκολα και ότι το πρώτο κάκιστο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ λοιπόν, όχι μόνο πήρε το μάθημά του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό θέμα, αλλά αποφάσισε μέσα σε λίγα 24ωρα να αλλάξει σύστημα να παίξει με τρία χαφ (ίσως να το έκανε και με το Τριφύλλι αν μπορούσε) και να πάρει από τους παίκτες του το 100%!.

🔴 Ο Ισπανός κόουτς όμως, παρά την αρχική εντύπωση από την 11αδα δεν παρουσίασε έναν Ολυμπιακό με 4-3-3, αλλά μία ομάδα με ένα ευέλικτο κέντρο με τρεξίματα, τεχνική και τρεις παίκτες που… δάγκωναν. Ο Μαντί Καμαρά για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τον εαυτό του, ο Σαντιάγκο Έσε που έλειψε λόγω τραυματισμού από το ντέρμπι ήταν συγκλονιστικός και επιβεβαίωσε πως σε λιγότερο από δύο χρόνια θα παίζει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έδωσε απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τον κρίνουν

Ο νεαρός χαφ, στο απόλυτο τρικ του Μαρτίνεθ, ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή αλλά όχι σε τριάδα. Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν πιο μπροστά από τους Καμαρά-Έσε και έπαιζε ψηλά στην ίδια ευθεία με τους Φορτούνη και Ποντένσε, τακτική που αιφνιδίασε τους Άγγλους. Η πίεση του Ολυμπιακού ήταν ψηλά και με φοβερά τρεξίματα τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτή. Ο Έλληνας άσος, που ως δίδυμο με τον Καμαρά είχε τρομερά προβλήματα απέναντι στον Παναθηναϊκό, έδειξε ότι πιο μπροστά και παίζοντας ως 8αρι κυρίως, μπορεί να ελευθερωθεί, να δημιουργήσει και να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή. Αυτός είναι ο ρόλος του, για αυτό τον προόριζαν στο Λιμάνι όταν τον απέκτησαν και για αυτό θέλουν να τον κρατήσουν. Όχι προφανώς πληρώνοντας την τεράστια ρήτρα της Σπόρτινγκ, αλλά σε μία πιο λογική τιμή.

🔴 Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες για ακόμα μια φορά είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Ροντινέι, ο οποίος επιτέλους βρήκε άξιο συμπαραστάτη στην απέναντι πλευρά τον Ορτέγκα, ενώ θετική παρουσία (και κάτι παραπάνω) είχε ο Γιάκσον Πορόσο. Ο 23χρονος στόπερ από τον Ισημερινό έπεσε στα βαθιά και… δάγκωνε. Έδειξε θράσος, δεν μάσαγε στις δυνατές μονομαχίες και ήταν εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, τομέα που υστερεί ο Ολυμπιακός. Προφανώς στα επόμενα ματς να πάρει και άλλα λεπτά και ίσως πλέον η θέση του Φρέιρε να κινδυνεύει. Βέβαια, μένει να δούμε αν μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αμυντικό που θα μπορεί να σταθεί ως βασικός σε συνεχόμενα ματς ή ως παρτενέρ ενός στόπερ με ποιότητα, που θα πρέπει να αποκτηθεί τον Ιανουάριο. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate