Στη Σεβίλλη... χαίρονται για Μπιέλ και Ολυμπιακό

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Στη Σεβίλλη... χαίρονται για Μπιέλ και Ολυμπιακό

Στη Σεβίλλη... χαίρονται για Μπιέλ και Ολυμπιακό

Σε όλα τα αφιερώματα στη Σεβίλλη για το ματς του Champions League με την Κοπεγχάγη γίνεται λόγος για τη μεγάλη απώλεια των Δανών με τη μετακίνηση του Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για τον έβδομο όμιλο του Champions League η Κοπεγχάγη υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (14/9) την Σεβίλλη, σε ένα πολύ καθοριστικό ματς για τις δύο ομάδες που ξεκίνησαν με ήττα στην πρεμιέρα του γκρουπ και έμειναν πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κι αν οι Δανοί είναι το απόλυτο αουτσάιντερ ακόμη και για την τρίτη θέση, η Σεβίλλη έχει πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Πρόκριση δηλαδή στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, αλλά εάν δεν μπορέσει να νικήσει στο «Πάρκεν» θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα έστω κι αν ακόμη είναι νωρίς.

Στην Ανδαλουσία γίνονται μεγάλα αφιερώματα για το παιχνίδι και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Σεβίλλη, αλλά όλα συμφωνούν πως πρόκειται για μεγάλη απώλεια της Κοπεγχάγης το γεγονός ότι δεν έχει πια στο δυναμικό της τον Πεπ Μπιελ, μετά τη μεταγραφή του Ισπανού άσου στον Ολυμπιακό.

«Ο Μπιέλ ήταν ο καλύτερος παίκτης, δημιουργός και σκόρερ για την Κοπεγχάγη και τώρα τις ικανότητές του απολαμβάνει ο Ολυμπιακός, κάτι που ευνοεί τη Σεβίλλη για το συγκεκριμένο κρίσιμο παιχνίδι», αναφέρουν για τον συμπατριώτη τους και επισημαίνουν τη μεγάλη πρόοδο που παρουσιάζει κάθε χρονιά στον τρόπο παιχνιδιού του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate