Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Ξανά «χουνέρι» ο Βαλμπουενά στον φίλο του Λακαζέτ!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Ξανά «χουνέρι» ο Βαλμπουενά στον φίλο του Λακαζέτ!

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Ξανά «χουνέρι» ο Βαλμπουενά στον φίλο του Λακαζέτ!

Πέρυσι ο Λακαζέτ σκόραρε για την Άρσεναλ, αλλά στο τέλος ο Βαλμπουενά πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα προσπαθήσει και φέτος κόντρα στον επί 4 χρόνια συμπαίκτη του σε Εθνική Γαλλίας και Λιόν. 

Διαβάστε παρακάτω... Ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ θα είναι ξανά αντίπαλοι φέτος στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Europa League. Πέρυσι ο επιθετικός της Άρσεναλ είχε βάλει το γκολ της νίκης για την ομάδα του στο 81΄, στο πρώτο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον συμπατριώτη του άσο του Ολυμπιακού να παίζει βασικός έως το τέλος δίχως να μπορέσει να ανταποδώσει.

Αλλά ο Βαλμπουενά το έκανε για τα καλά στη ρεβάνς του Emirates. Ήταν ο δημιουργός του γκολ με το οποίο ο Παπέ Σισέ έστειλε το ματς στην παράταση. Ο Ματιέ αντικαταστάθηκε και παρακολούθησε από εκεί ό,τι δραματικό και συγκλονιστικό για την ομάδα του συνέβη μέχρι το φινάλε και την τεράστια πρόκριση. Ο Λακαζέτ αποχώρησε απογοητευμένος μαζί με τους συμπαίκτες του. Και φέτος ψάχνει κι αυτός για ρεβάνς, αν και λογικά θα είναι στις εφεδρικές επιλογές του Αρτέτα, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν είναι συνήθως στο αρχικό σχήμα. Ενώ όλα δείχνουν ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν του στην ομάδα του Λονδίνου.

Βαλμπουενά και Λακαζέτ θα είναι και φέτος αντίπαλοι, αλλά είναι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές που ήταν για μια τετραετία συμπαίκτες. Από το 2013 έως το 2015 στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και από το 2015 έως το 2017 σε συλλογικό επίπεδο, στη Λιόν. Με πολλές συνεργασίες και εξαιρετικά παιχνίδια μαζί, ειδικά σε ένα ματς της Λιόν με την Σεντ Ετιέν που είχε λήξει 3-0 με χατ-τρικ του Λακαζέτ αλλά και τον Βαλμπουενά να κάνει «όργια»!

Για να δούμε αν ο κατά 6 χρόνια μεγαλύτερος Ματιέ, θα καταφέρει πάλι να «πληγώσει» τον πρώην συμπαίκτη του και πολύ καλό φίλο του...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate