Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι, αντιπάλου του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι, αντιπάλου του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League

Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι, αντιπάλου του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League
🔴 Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι, που θα βρει ο Ολυμπιακός στα playoffs του Europa League, μετά την πρόκριση επί της Γκενκ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τη σερβική Τσουκαρίτσκι θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Europa League ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση επί της Γκενκ, με το πρώτο ματς εντός έδρας στις 24 Αυγούστου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά.
 
Η ομάδα του Βελιγραδίου ιδρύθηκε πριν από 97 χρόνια, έχει χρώματα το λευκό και το μαύρο και έδρα το «Cukaricki Stadium», χωρητικότητας μόλις 4.000 θεατών. 
 
Ήταν τρίτη την περασμένη σεζόν στο σερβικό πρωτάθλημα, όπως συνέβη επίσης πέρσι και πρόπερσι, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της, ενώ ο μοναδικός εγχώριος τίτλος της ήταν το Κύπελλο του 2015. Στο τρέχον πρωτάθλημα μετρά 2/2 και μοιράζεται την κορυφή με τον Ερυθρό Αστέρα. 
🔴 Αυτή είναι η ένατη σεζόν στην ιστορία της που παίζει στην Ευρώπη και δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ελληνική ομάδα, ενώ δεν έχει μπει ποτέ σε ομίλους. Πέρσι και πρόπερσι αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, από Τβέντε και Χάμαρμπι αντίστοιχα.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ, που έχει δουλέψει στην ΑΕ Λεμεσού. Καλύτεροι παίκτες της θεωρούνται ο Σέρβος μέσος Μάρκο Ντότσιτς, ο Γκανέζος εξτρέμ Σαμουέλ Ογούσου, ο φορ από την Γκάμπια Μοχάμεντ Μπανταμόσι και ο Σέρβος αριστερός μπακ Νεμάνια Τόσιτς.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate