Ο νέος... Αγκιμπού "καθάρισε" τον ΠΑΟΚ - "Παίζει σαν... Ολλανδός - Αυτό είναι το πλάνο Μαρτίνς"

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ο νέος... Αγκιμπού "καθάρισε" τον ΠΑΟΚ - "Παίζει σαν... Ολλανδός - Αυτό είναι το πλάνο Μαρτίνς"

Ο νέος... Αγκιμπού "καθάρισε" τον ΠΑΟΚ - "Παίζει σαν... Ολλανδός - Αυτό είναι το πλάνο Μαρτίνς"
Η μεγάλη επένδυση του Ολυμπιακού και ποιος είναι ο Μπα του ντέρμπι; Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε οδήγησε τον Ολυμπιακό β' στη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Δικέφαλο, στην πρεμιέρα τη Super League 2. Ο κόουτς του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο και τον... σκιαγραφεί!   Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ...λοιπόν επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Κοροπούλη, προπονητής του Πανιωνίου, που πριν από λίγο καιρό είχε αντιμετωπίσει τον Μπα σε φιλικό με τον Ολυμπιακό β΄ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περίπτωση του νεαρού άσου των Ερυθρολεύκων.
 
Ο καλός προπονητής αναφέρθηκε σε όλα τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, σε εκείνα που χρειάζεται να δουλέψει, αλλά και στο πλάνο που θα πρέπει να υπάρχει στον Ολυμπιακό για να ενταχθεί σταδιακά στην ομάδα.

"Εκεί χρειάζεται δουλειά ο Μπα - Εξαιρετική επένδυση για το μέλλον - Παίζει με ανάποδο πόδι σαν... Ολλανδός"

"Είναι γρήγορος, εκρητικός και ταχυδυναμικός παίκτης, με ιδιαίτερα σωματικά προσόντα, ικανός στο ένας εναντίον ενός και εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά στο συνδυαστικό του παιχνίδι, στο τελικό τρίτο του γηπέδου, κάτι το οποίο είναι λογικό λόγω του νεαρού της ηλικίας. Στο παιχνίδι απέναντί μας έδειξε ότι είναι εξαιρετική επένδυση για το μέλλον", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Δ. Κοροπούλης.

Σε ποιες θέσεις κινήθηκε;

"Ξεκίνησε ως αριστερός ακραίος επιθετικός και κατά τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής του τον χρησιμοποίησε και στη δεξιά πλευρά. Αυτές είναι και οι θέσεις που του ταιριάζουν κατά την άποψή μου. Έκανε σύγκλιση και σουτ όταν έπαιζε στα αριστερά, γιατί είναι δεξιοπόδαρος. Ίσως να ταιριάζει να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Είναι ένα ψηλό παιδί, με μεγάλο διασκελισμό, ένας τύπου Ολλανδός ακραίος του 4-3-3".

"Να το κάνει με Μπα όπως με Αγκιμπού - Εμπιστοσύνη από Μαρτίνς - Να του δώσουν ευκαιρίες"

Θεωρείτε ότι μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα;

"Όπως είδαμε και με τον Αγκιμπού, αυτό το οποίο χρειάζονται τα νέα και ταλαντούχα παιδιά είναι εμπιστοσύνη από τον προπονητή τους και ευκαιρίες με το σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή, μέσα από σωστά δομημένο πλάνο. Αυτό χρειάζονται για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Αν γίνει το ίδιο με τον Μπα, γιατί να μην βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα;"

Είναι φλέβα χρυσού τύπου Αγκιμπού;

"Όταν ένα ταλέντο, μέσα από σωστό σχεδιασμό και αγωνιστικό πλάνο, έχει ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη του προπονητή του, είναι αυτό χρειάζεται κάθε νέος παίκτης. Αυτή την εμπιστοσύνη θέλει να νιώσει. Τότε θα δείξει στο 100% πού μπορεί να φτάσει. Αυτό συνέβη με τον Αγκιμπού. Είναι νωρίς να πούμε για τον Μπα αν είναι και αυτός φλέβα χρυσού, αλλά δικαίως θα του δώσουν ευκαιρίες".

"Αυτό σκέφτεται ο Μαρτίνς για Μπα - Να αξιοποιήσει την ταχύτητά του - Κοιτάζει βαθιά στο ρόστερ"

Σε ποιο κομμάτι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού;

"Είναι παίκτης που ο Μάρτινς μάλλον τον σκέφτεται στις περιπτώσεις που ο αντίπαλος θα αφήσει ανοιχτούς χώρους, άρα θέλει να αξιοποιήσει την ταχύτητά του". 

Να αξιοποιήσει την ταχύτητά του λόγω του γεγονότος ότι δεν παίρνει τα αναμενόμενα, μέχρι στιγμής, από Ονιεκούρου-Ρόνι Λόπες;

"Μπορεί επειδή δεν ευχαριστημένος από τις λύσεις που έχει να κοιτάζει πιο βαθιά στο ρόστερ του ή μπορεί να είναι έτσι το πλάνο για την αξιοποίησή του. Δεν μπορεί κάποιος να το πει με βεβαιότητα τι από τα δύο ισχύει ή αν ισχύον και τα δύο".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate