Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, επιστρατεύτηκε η ΑΥΡΑ για την αποφυγή επεισοδίων (vid)

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, επιστρατεύτηκε η ΑΥΡΑ για την αποφυγή επεισοδίων (vid)

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, επιστρατεύτηκε η ΑΥΡΑ για την αποφυγή επεισοδίων (vid)

«Μυρίζει» μπαρούτι το κέντρο της Αθήνας λόγω της παρουσίας οπαδών, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η έλευση οπαδών του ΠΑΟK στην Αθήνα, μια ημέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ανάγκασε την αστυνομία να επιβάλει απαγόρευση κάθε δημόσια υπαίθριας συνάθροισης σε συγκεκριμένους δρόμους, μέχρι τα χαράματα της Κυριακής (23/05), αλλά φίλαθλοι του «Δικεφάλου» του Βορρά αποφάσισαν να κάνουν πορεία προς την Ομόνοια από τη Μενάδρου, όπου είναι ο σύνδεσμός τους.

Με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας, που ήταν από νωρίς στην περιοχή. Την ίδια ώρα έχουν μαζευτεί οπαδοί του Ολυμπιακού στον σύνδεσμος του στην Καλλιθέα, ενώ άλλα 300 άτομα στα Εξάρχεια στον σύνδεσμο της ΑΕΚ. Χωρίς να υπάρξει καμία συμπλοκή, οι αστυνομικές δυνάμεις τους... κατέβασαν από την Ομόνοια πίσω στο σύνδεσμο στην Μενάνδρου.

Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας - «Απόβαση» οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, πέντε πούλμαν πέρασαν τα διόδια

Όπως αναφέρθηκε, απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της «καθόδου» οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα πέντε πούλμαν με περίπου 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ, πέρασαν τα διόδια παρά τους αστυνομικούς ελέγχους και συγκεντρώθηκαν στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).

Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες