Τα πλάνα του Μαρτίνς για το Περιστέρι!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Τα πλάνα του Μαρτίνς για το Περιστέρι!

Τα πλάνα του Μαρτίνς για το Περιστέρι!

Ο Μπρούμα και ο Βρουσάι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού και στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (24/1, 15.00).

Διαβάστε παρακάτω... Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τους λόγους του που έδωσε ανάσες σε αρκετούς βασικούς στο ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο και προτίμησε να μην τους πάρει καν στο Αγρίνιο.

Πρώτον, δεν ήθελε να περάσουν μία επιπλέον ταλαιπωρία νιώθοντας ήδη βαριά τα πόδια τους από το ματς με τον ΠΑΣ (σ.σ. οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στη βάση τους ξημερώματα Πέμπτης, στις τρεις το πρωί!), δεύτερον ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και τρίτον, θεωρεί σημαντικότερα και πολύ πιο δύσκολα τα παιχνίδια με Ατρόμητο (24/1) και ΠΑΟΚ (27/1) που ακολουθούν για το πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σκοπεύει να πάει στα «σίγουρα» στο Περιστέρι. Στην ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του να ξεκινούσε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η ίωση του Μπρούμα τον άφησε εκτός αποστολής, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ο Βαλμπουενά μαζί με τον Φορτούνη σε ένα σχήμα που δεν «τσούλησε» ιδιαίτερα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ λοιπόν, που άφησε πολλές υποσχέσεις στο Αγρίνιο, ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού και κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Μαρτίνς περιμένει να δείξει ο Μπρούμα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα παιχνίδι υψηλότερης έντασης και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, σε μία εποχή που η κουβέντα για την απόκτηση ενός εξτρέμ έχει «φουντώσει» για τα καλά!

Στις υπόλοιπες θέσεις δε, αν εξαιρεθεί ο αριστερός μπακ (φαβορί ο Χολέμπας, αουτσάιντερ ο Ρέαμπτσιουκ), θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Δηλαδή, οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μπρούμα και Ελ Αραμπί αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (22/1) δεν θα κάνει δοκιμές, κάτι που αναμένεται να πράξει όμως το Σάββατο (23/1).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate