
Ο Ιταλός αμυντικός και πλέον πρωταθλητής Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους έχει εντυπωσιάσει τόσο τους φιλάθλους, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας με την σταθερότητα και τις αμυντικές του αρετές. Μέχρι στιγμής, έχει αγωνιστεί σε 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με αρκετά μάτια να πέφτουν πάνω του.
Υπήρξαν αναφορές πως άνθρωποι από περίπου 6-7 συλλόγους από την Ευρώπη ήρθαν χθες στο Καραϊσκάκη για να δουν από κοντά τον Πιρόλα, με τα ιταλικά Μέσα να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον.
Ένας από αυτούς, ο Νικολό Σκίρα, εκ των πλέον αναγνωρισμένων δημοσιογράφων στη γειτονική χώρα.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Ο Λορέντσο Πιρόλα κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό απόψε. Ομάδες από τη Serie A και το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Εθνικής Ιταλίας U21, ο οποίος θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης».
Lorenzo #Pirola has won Greek Super League with #Olympiacos tonight. Some #SerieA and foreign clubs have shown interest in Italy National Team U21 captain, who is considered a very promising player. #transfers pic.twitter.com/JmfXQZcqby
— Nicolò Schira (@NicoSchira) April 13, 2025
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com