
Ο έμπειρος άσος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το μέγεθος της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον σέντερ του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε κυρίως στο πρόστιμο, τονίζοντας το μέγεθός της δεν συνάδει ούτε με πολύ πιο σοβαρά περιστατικά.
«Είναι γελοίο»
«Εντάξει, ποινή μιας αγωνιστικής, αλλά 30.000 ευρώ για αυτό; Απαράδεκτο. Ούτε η EuroLeague δεν τιμωρεί με τέτοιο τρόπο τους παίκτες και έχουν συμβεί πολύ χειρότερα πράγματα. Όταν συνέβη ο τσακωμός Παρτιζάν – Ρεάλ λίγα χρόνια πριν, κανένας δεν τιμωρήθηκε με τέτοια ποινή. Νομίζω μόνο ο Γιαμπουσέλε τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ, ίσως 10.000 το μέγιστο, και κυριολεκτικά πέταξε κάποιον στο παρκέ. Είναι γελοίο. Υπάρχουν τόσοι παίκτες στο πρωτάθλημα που δεν βγάζουν καν αυτά τα χρήματα. Τι παράδειγμα προσπαθείς να δώσεις; Ταϊρίκ Τζόουνς, σε καταλαβαίνω αδερφέ. 30.000 ευρώ είναι τρελό», είπε ο Τσίμα Μονέκε.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com