Πρώτη κίνηση Μαρινάκη για Ποντένσε!

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Πρώτη κίνηση Μαρινάκη για Ποντένσε!

Πρώτη κίνηση Μαρινάκη για Ποντένσε!
🔴 Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο εξτρέμ. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την προσπάθειά του να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ντανιέλ Ποντένσε ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν εντυπωσιακός φέτος, μετρώντας 15 γκολ και 13 ασίστ σε συνολικά 47 αγώνες και οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να τον κρατήσουν, αρχίζοντας τις επαφές με την Γουλβς.

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, στο περσινό deal για τον Ποντένσε είχε μπει ρήτρα κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα επιχειρήσει να ρίξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας και σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να μείνει στο λιμάνι.

Προσθέστε σε αυτό, το γεγονός πως ο Πορτογάλος έχει έναν ακόμη χρόνο με τη Γουλβς, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει γι’ αυτόν θέση στο ρόστερ των "λύκων", ούτε κάποια άλλη χειροπιαστή πρόταση που να τον προσελκύει, κάτι που κάνει την παραμονή του (με νέο τριετές συμβόλαιο) στον Ολυμπιακό να αποτελεί το πιθανότερο πλέον σενάριο.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate