"Βράζει" η Φιορεντίνα - Ανακοίνωση κατά πάντων μετά την ήττα στον τελικό

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

"Βράζει" η Φιορεντίνα - Ανακοίνωση κατά πάντων μετά την ήττα στον τελικό

"Βράζει" η Φιορεντίνα - Ανακοίνωση κατά πάντων μετά την ήττα στον τελικό
🔴 Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League έχει κάνει βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα για όλους στη Φιορεντίνα. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Βιόλα πίστευαν ότι στην Αθήνα το φινάλε θα ήταν διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι στην Πράγα, ήταν όμως το ίδιο. Ηττα. Μια ήττα που έχει προκαλέσει τεράστια απογοήτευση αλλά και νεύρα για τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Και φάνηκαν όλα αυτά στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι ultras της Φιορεντίνα και στην οποία αναφέρουν τα εξής…
 
«Οι λογαριασμός γίνεται στο τέλος και το τέλος έφτασε. Υποσχεθήκαμε άνευ όρων υποστήριξη μέχρι το τέλος της σεζόν, με οδηγό την ελπίδα και την επιθυμία να εκπληρώσουμε ένα όνειρο όλοι μαζί. Σίγουρα από την πλευρά μας αυτό δεν έλειψε ποτέ.

Στήριξη που δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε, πρώτα απ’ όλα από τη διοίκηση της Φιορεντίνα, η οποία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είχε ούτε την επιθυμία ούτε το θάρρος να βελτιώσει μια ομάδα απροσδόκητα 4η στη βαθμολογία και η οποία αγωνιζόταν σε τρεις διοργανώσεις, και αυτό σίγουρα δεν το έχουμε ξεχάσει.

Ultras Φιορεντίνα κατά πάντων – Ανακοίνωση για την ήττα από Ολυμπιακό

Δεύτερον, από την ομάδα και συγκεκριμένα από κάποιους παίκτες που με ανάξια νοοτροπία είναι συνένοχοι στη χθεσινή αποτυχία, αποδεικνύοντας ότι είναι άντρες χωρίς μπάλες και χωρίς κανέναν σεβασμό για μια πόλη και τους ανθρώπους της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η χθεσινή ήττα είναι αποτέλεσμα κακής αθλητικής διαχείρισης και απουσίας προγραμματισμού που συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Τώρα η υπομονή έχει τελειώσει.

Ήρθε η ώρα για απαντήσεις και απαιτούμε από τον πρόεδρο να ξεκαθαρίσει γρήγορα ποιοι είναι οι πραγματικοί αθλητικοί στόχοι της διοίκησης της Φιορεντίνα, γιατί η Φλωρεντία δεν πανηγυρίζει την 8η θέση και πάνω απ’ όλα δεν χαίρεται για το… τρόπαιο του Financial Fair Play! Πρόεδρε Κομίσο, ο πρώτος που πρέπει να μας δώσει απαντήσεις είστε εσείς, φτάσαμε σε ένα σταυροδρόμι: Δεν υπάρχει πια μέση λύση. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε σοβαρά βασιζόμενοι σε ικανούς μάνατζερ για να δώσετε ζωή σε ένα σοβαρό αθλητικό πρότζεκτ αντάξιο αυτής της πόλης. Η Φλωρεντία αξίζει περισσότερα».

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate