Νικολακόπουλος: "Η ευκαιρία του Ολυμπιακού για Ευρώπη χωρίς προκριματικά"

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Νικολακόπουλος: "Η ευκαιρία του Ολυμπιακού για Ευρώπη χωρίς προκριματικά"

Νικολακόπουλος: "Η ευκαιρία του Ολυμπιακού για Ευρώπη χωρίς προκριματικά"
🔴 Τόσο για την επόμενη ημέρα μετά την ήττα των Ερυθρόλευκων στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όσο και για τις τελευταίες εξελίξεις από τον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κώστας Νικολακόπουλος: Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, που αρχικά σημείωσε ότι αύριο είναι το deadline για τη Φιορεντίνα να ενημερώσει πόσα εισιτήρια χρειάζεται για τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να αποφασίσει από τη μεριά της η UEFA τι θα κάνει με τις επιστροφές.

Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κερδίσει τη Φιορεντίνα, δεν θα παίξει προκριματικά στην Ευρώπη το καλοκαίρι, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, αφού θα έχει απευθείας παρουσία στο Europa League, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει καλύτερη προετοιμασία, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία όλες οι άλλες ομάδες θα παίζουν Ιούλιο και Αύγουστο.
🔴 Τέλος ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα και το «έκαψε» στην Τούμπα, λέγοντας ότι ενδεχομένως να χρειάζονταν η ενδεκάδα ακόμα μεγαλύτερο φρεσκάρισμα, κρίνοντας από το ότι ο Όρτα ήταν ο πιο καλός, με το πιο βασικό πάντως να είναι πως προς τιμή του ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο πνευματικά έτοιμη μετά την πρόκριση της Πέμπτης.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate