"Θαύμα" με Κουτίνιο ο Ολυμπιακός - Πότε έγινε η πρώτη συζήτηση, φεύγει από Αγγλία - Χρυσάφι για αντι-Φορτούνη!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

"Θαύμα" με Κουτίνιο ο Ολυμπιακός - Πότε έγινε η πρώτη συζήτηση, φεύγει από Αγγλία - Χρυσάφι για αντι-Φορτούνη!

"Θαύμα" με Κουτίνιο ο Ολυμπιακός - Πότε έγινε η πρώτη συζήτηση, φεύγει από Αγγλία - Χρυσάφι για αντι-Φορτούνη!
🔴 Η απόφαση του παίκτη, ο κοινός μάνατζερ και το συμβόλαιο. Πώς ο Βραζιλιάνος σούπερ - πρώην Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, μπορεί να ντυθεί στα ερυθρόλευκα...
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Άναψε... φωτιές στους φίλους του Ολυμπιακού πρόσφατο δημοσίευμα από τη Βραζιλία, που έκανε λόγο για προσπάθεια των Ερυθρολεύκων να αποκτήσουν τον Φιλίπε Κουτίνιο τον περασμένο Ιανουάριο. 
 
Πρόκειται άλλωστε για ένα τεράστιο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως δείχνουν τα όσα μαγικά έχει κάνει στην καριέρα του με σπουδαίες ομάδες (Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ίντερ μεταξύ άλλων).Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται ως δανεικός από την Άστον Βίλα στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, η οποία είχε πολύ μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για να συναινέσει στο "σπάσιμο" του δανεισμού. 
 
Ο Ολυμπιακός είχε μπει σε συζητήσεις με την Άστον Βίλα, όμως το ζήτημα κόλλησε στις αξιώσεις της ασιατικής ομάδας και έτσι οι διαπραγματεύσεις δεν πέρασαν στο τελικό στάδιο.



Ωστόσο, δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει κι άλλα... επεισόδια το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού λήγει ο δανεισμός του Κουτίνιο στο Κατάρ, κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής σταρ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Άστον Βίλα. 
 
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν εκ νέου την πραγματοποίησης της μεταγραφής, που αν γίνει, θα προκαλέσει "κρότο" σε ολόκληρο τον πλανήτη.
🔴 Ο Κουτίνιο μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2026 από την Άστον Βίλα, αλλά ο σύλλογος δεν στηρίζεται πάνω του για το μέλλον, γι' αυτό άλλωστε τον παραχώρησε δανεικό στην Αλ Ντουχαΐλ. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ είναι ανοικτή στο να συζητήσει προτάσεις για τον Βραζιλιάνο είτε πρόκειται για πώληση είτε για τον εκ νέου δανεισμό του.

O Φιλίπε Κουτίνιο πανηγυρίζει με την Εθνική Βραζιλίας

🔴 Πολλά θα εξαρτηθούν από τα "θέλω" του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και το μέλλον παικτών όπως οι Φορτούνης, Μασούρας και Ποντένσε, καθώς οι δύο πρώτοι έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, ενώ ο Πορτογάλος είναι δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Γουλβς. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ούτως ή άλλως για μεσοεπιθετικό από το "πάνω ράφι". Ειδικά όμως αν κάποιος (ή κάποιοι) από τους τρεις προαναφερθέντες αποχωρήσει, οι Ερυθρόλευκοι θα ξοδέψουν σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ για τον αντικαταστάτη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ίσως ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν... άσσο στο μανίκι του για την περίπτωση του Κουτίνιο. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ έχει τον ίδιο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον νεαρό αμυντικό των Πειραιωτών, Νέλσον Άμπι.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate