Στα "κόκκινα" ο Τσικίνιο, τον άφησε εξέδρα o Μεντιλίμπαρ!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Στα "κόκκινα" ο Τσικίνιο, τον άφησε εξέδρα o Μεντιλίμπαρ!

Στα "κόκκινα" ο Τσικίνιο, τον έστειλε εξέδρα o Μεντιλίμπαρ!
🔴 Ποιος είναι 11αδατος ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και γιατί πήρε μεγάλο ρίσκο... 
 
«Καμπανάκι» για Τσικίνιο!
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Απορία έχει προκαλέσει η επιλογή του Μεντιλίμπαρ να μην πει στον Τσικίνο να πάρει την τρίτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Άρη και αντί για αυτό να τον αφήσει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Βάσκος προπονητής δεν τήρησε την ίδια τακτική με τον Τσικίνιο όπως με τον Ποντένσε και αυτό προκάλεσε διάφορα ερωτήματα.

🔴 Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού έχει δύο κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ρίσκο για τους  «ερυθρολεύκους» . 
 
Αν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πάρει μια κάρτα θα χάσει τον επόμενο αγώνα με τον Άρη στο Χαριλάου και αυτό θα είναι μεγαλύτερο πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε πιο εύκολα να χάσει το παιχνίδι με την Λαμία και να μηδενίσει τις κάρτες του παρά να παίξει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τρεις. 
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφόρησαν από του Ρέντη, ο Τσικίνιο έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση μετά το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς οι μετρήσεις έδειξαν ότι βρίσκεται στα… κόκκινα και ότι υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί. 
 
Γι’ αυτό και έμεινε «εκτάκτως» εκτός αποστολής και πλέον υπάρχει το ρίσκο να χάσει κάποιο από τα επόμενα δύσκολα και σημαντικά ντέρμπι.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate