Θα πέσει πάλι έξω η τεχνητή νοημοσύνη για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Θα πέσει πάλι έξω η τεχνητή νοημοσύνη για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε;

Θα πέσει πάλι έξω η τεχνητή νοημοσύνη για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε;
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τη νέα πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 · Μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, είχα καταγράψει την πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για την έκβαση των αγώνων των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν πέτυχε στην πρόβλεψη της, τουλάχιστον για το πρώτο ματς, αφού είχε εκτιμήσει ως αποτέλεσμα την ισοπαλία και δη με 1-1. Μάλιστα, η εκτίμηση της για τη ρεβάνς ήταν 2-1 νίκη για τους Τούρκους.
 
· Ποια είναι η πρόβλεψη που κάνει η τεχνητή νοημοσύνη (Gemini) μετά τη νίκη 3-2 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι; Επιμένει σε πρόκριση των Τούρκων. Βλέπει νίκη τους με 3-1 στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης! Και δη με σκόρερ τους Καχφετσί, Ντζέκο και Μπατσουαγί! Να δούμε αν κι αυτή τη φορά πέσει έξω η τεχνητή νοημοσύνη, όπως είχε πέσει έξω και στην εκτίμηση της για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη.
🔴 · Στο μεταξύ, στην Κωνσταντινούπολη, ένας από γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, ο Kadir Cetincalι, φίλος της Γαλατασαράι, έγινε viral, δηλώνοντας ότι χάρηκε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, εξηγώντας ότι η ήττα αυτή δεν είχε ιδιαίτερη επίδραση στο ranking της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Νικολακόπουλος: Θα πέσει πάλι έξω η τεχνητή νοημοσύνη για Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
· Ο Kadir Cetincalι, όμως, δεν έμεινε εκεί. Εξέφρασε την άποψη ότι το πέναλτι με το οποίο η Φενέρ μπήκε πάλι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και της έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξει τη ροή του αγώνα, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δώρο του Ελβετού διαιτητή Σέρερ.
🔴 · «Το πέναλτι που κέρδισε η Φενέρμπαχτσε εναντίον του Ολυμπιακού δεν ήταν σωστό. Ήταν μία πολύ άτυχη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Η Φενέρμπαχτσε, η ομάδα που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι στο τουρκικό πρωτάθλημα, πήρε μία μικρή ελπίδα για τον επαναληπτικό, με τη βοήθεια ενός πέναλτι και στην Ευρώπη», είπε. 
 

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate