Ολυμπιακός: Oρθώς έπραξε ο Νταβίντ Κάρμο, επιλέγοντας την Αγκόλα και όχι την Πορτογαλία;

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Oρθώς έπραξε ο Νταβίντ Κάρμο, επιλέγοντας την Αγκόλα και όχι την Πορτογαλία;

Ολυμπιακός: Oρθώς έπραξε ο Νταβίντ Κάρμο, επιλέγοντας την Αγκόλα και όχι την Πορτογαλία;
🔴 Ο Νταβίντ Κάρμο έκανε ντεμπούτο με το αριστερό με την Εθνική Αγκόλας, αλλά το ερώτημα είναι αν έπραξε σωστά επιλέγοντας να εκπροσωπήσει την αφρικανική χώρα και όχι την Πορτογαλία.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν πήγε καλά το πρώτο ματς του Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα της Εθνικής Αγκόλας, αφού εξαιτίας ενός δικού του αυτογκόλ το Μαρόκο επικράτησε σε φιλικό με 1-0. Ένα Μαρόκο στο οποίο αγωνίστηκε για 65 λεπτά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος βρέθηκε αντίπαλος του Κάρμο.

Δεν πήγε καλά το πρώτο ματς του Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα της Εθνικής Αγκόλας, αφού εξαιτίας ενός δικού του αυτογκόλ το Μαρόκο επικράτησε σε φιλικό με 1-0. Ένα Μαρόκο στο οποίο αγωνίστηκε για 65 λεπτά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος βρέθηκε αντίπαλος του Κάρμο.

Ορθώς έπραξε και επέλεξε την Αγκόλα, γυρνώντας εν τέλει την πλάτη στην Πορτογαλία;

🔴 Οι Ίβηρες υποστηρίζουν ότι δεν ήταν από τις πιο σωστές επιλογές του Κάρμο, καθώς αργά ή γρήγορα θα βρισκόταν στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ωστόσο, ο Κάρμο ήθελε να τιμήσει και την οικογένειά του που έχει ρίζες από την Αγκόλα. Ενώ είχε κληθεί και είχε παίξει στις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, όταν κλήθηκε να πάρει την απόφαση ανάμεσα σε Ανγκόλα και Πορτογαλία, επέλεξε τους Αφρικάνους.

Δεν λογάριασε ούτε τα δύσκολα ταξίδια, ούτε τα ξερά γήπεδα στη «Μαύρη Ήπειρο», ούτε ότι χάνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την Πορτογαλία σε ένα Μουντιάλ. Κι αυτό, γιατί με την Ανγκόλα μοιάζει σχεδόν απίθανο να βρεθεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

🔴 Ο Κάρμο λειτούργησε με το συναίσθημα και επέλεξε την Αγκόλα. Είναι σαφές ότι αν δεν πήγαινε στους Αφρικάνους, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η κλήση από την Πορτογαλία. Όμως, την απόφασή του την είχε πάρει.
 
Φορώντας τη φανέλα της Ανγκόλα τιμάει την καταγωγή του, τις ρίζες του και την οικογένειά του, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα περισσότερα αγωνιστικά κέρδη που θα είχε φορώντας κάποια στιγμή τη φανέλα της Πορτογαλίας.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate