"Καυτός" Ιούνιος για Ολυμπιακό - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Τα "θρίλερ" και οι "σίγουροι"!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

"Καυτός" Ιούνιος για Ολυμπιακό - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Τα "θρίλερ" και οι "σίγουροι"!

"Καυτός" Ιούνιος για Ολυμπιακό - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Τα "θρίλερ" και οι "σίγουροι"!
🔴 Τον προσεχή Ιούνιο ολοκληρώνονται μια σειρά σημαντικών συμβολαίων του Ολυμπιακού. Τα "θρίλερ" και οι "σίγουροι"!
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η σεζόν 2023/2024 είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό, καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο οι Πειραιώτες ακροβατούν μεταξύ μαχητικότητας και ασυνέπειας! 
 
Έτσι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα ενεργός στη μάχη του UEFA Conference League, αν και έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. 
 
Οι “ερυθρόλευκοι” παράλληλα προγραμματίζουν τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν, μετά και την κατ’ αρχή συζήτηση σε καλό κλίμα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ανανέωση της συνεργασίας του. 

Αυτοί που φεύγουν, αυτοί που μένουν:

 
🔴 Ο Ολυμπιακός θα δει αρκετούς απ’ τους “παλιούς” του ρόστερ να βρίσκονται προ των πυλών της αποχώρησης απ’ τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και αρκετές συμφωνίες με δανεικούς που αναμένεται ν’ απασχολήσουν. 
 
Απ’ τους παίκτες του ρόστερ, οι οποίοι βρίσκονται για χρόνια στον Πειραιά, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Φορτούνη, Μασούρα, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Καρβάλιο και Τζολάκη. Απ’ τους παραπάνω παίκτες θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση των Καμαρά και Καρβάλιο. Ο Καμαρά ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας, ενώ ο Καρβάλιο παρά τις αναλαμπές είναι σχεδόν σίγουρο πως θ’ αποτελέσει παρελθόν. 
 
Ο 37χρονος Ελ Αραμπί αν και είναι αγαπητός σε ολόκληρο τον σύλλογο, ίσως αποχωρήσει για άλλη ομάδα, ενώ πιθανό είναι να αναλάβει άλλο πόστο στον Ολυμπιακό. Η αγωνιστική παραμονή του δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate