Αντιδράσεις στο Μαρόκο για Ελ Κααμπί και Εν Νεσίρι

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Αντιδράσεις στο Μαρόκο για Ελ Κααμπί και Εν Νεσίρι

Αντιδράσεις στο Μαρόκο για Ελ Κααμπί και Εν Νεσίρι
🔴 Ο Εν Νεσίρι έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα του Μαρόκου έναντι του Ελ Κααμπί και υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το Μαρόκο θα αντιμετωπίσει την Ανγκόλα σε φιλικό παιχνίδι (23/3, 00:00) και πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να ξεκινήσει βασικός ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι. Οι πληροφορίες από το Μαρόκο θέλουν τον ομοσπονδιακό προπονητή να δείχνει προτίμηση στον επιθετικό της Σεβίλλης.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν αρέσει καθόλου στον κόσμο της ομάδας. Ήδη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στα social media με τους οπαδούς του Μαρόκου να θεωρούν λανθασμένη την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας,

Ο κόσμος πιστεύει πως θα πρέπει να ξεκινήσει βασικός σε αυτό το παιχνίδι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος κάνει μία τρομερή σεζόν με τον Ολυμπιακό και σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια.

🔴 Κάποιοι μάλιστα φέρνουν και ως παράδειγμα τις επιδόσεις των δύο επιθετικών με το εθνόσημο στο στήθος. Συγκεκριμένα ο Εν Νεσίρι έχει σκοράρει 18 φορές σε 67 συμμετοχές και ο Ελ Κααμπί έχει σημειώσει 22 γκολ σε 43 συμμετοχές. 
 
Θεωρούν πως ακόμα κι έτσι να το δει κάποιος ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα πρέπει να παίζει βασικός με το Μαρόκο.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate