Χαμός με ατάκα Βερβελέ για Φορτούνη-ΠΑΟ: "Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν είναι Σλούκας - Δύσκολα θα μείνει"!

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Χαμός με ατάκα Βερβελέ για Φορτούνη-ΠΑΟ: "Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν είναι Σλούκας - Δύσκολα θα μείνει"!

Χαμός με ατάκα Βερβελέ για Φορτούνη-ΠΑΟ: "Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν είναι Σλούκας - Δύσκολα θα μείνει"!
🔴 Φούντωσαν τα σενάρια για τον αρχηγό των Πειριαωτών, που ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού! Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το θέμα των ημερών στο twitter είναι η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, καθώς με αφορμή ένα βίντεο που τον δείχνει να χαιρετάει τον Γιάννη Παπαδημητρίου στη Λεωφόρο, φούντωσαν τα σενάρια για… φλερτ του με τον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ, ωστόσο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τους Πειραιώτες, δίνουν… έξτρα ώθηση σε αυτά σενάρια για το Τριφύλλι.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού Διονύσης Βερβελές σχολίασε το θέμα στην διαδικτυακή του εκπομπή και… φούντωσε τη συζήτηση στο twitter.

🔴 Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εγώ δεν είπα οτι θα πάει στον Παναθηναϊκό είπα ότι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, μου είπε ότι κάποιοι του μεταφέρουν από το πράσινο στρατόπεδο ως σενάριο αυτό και εγώ είπα οτι δεν θέλω να το πιστέψω. Η άποψη μου με τα δεδομένα βλέπω πως δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό. Τώρα αν βρεθούν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ρίξει τις απαιτήσεις του, δεν ξέρω. Και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι προπονητής, τι πλάνο θα έχει ο Ολυμπιακός.
🔴 Δεν έχουμε εξέλιξη, δεν έχει μιλήσει ακόμα πάντως. Κάποιοι φτιάχνουν κλίμα. Δεν ξέρω αν θα μιλήσει απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν του το έχω πάντως, δεν τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον Σλούκα. Θα μου αποτελέσει δυσάρεστη έκπληξη. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω διάφορα σενάρια, βλέπω φωτογραφίες μοντάζ να κυκλοφορούν του Φορτούνη με την πράσινη φανέλα, μη το κάνετε αυτό, είναι άσχημο…». 

Δείτε το μετά το 15ο λεπτό:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate