Γι' αυτό έφυγε ο Πέδρο Άλβες από τον Ολυμπιακό

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Γι' αυτό έφυγε ο Πέδρο Άλβες από τον Ολυμπιακό

Γι' αυτό έφυγε ο Πέδρο Άλβες από τον Ολυμπιακό
🔴 Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Έτσι κι αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Άλβες. Στον Ολυμπιακός δεν ήταν ευχαριστημένοι ακόμα και με τον ρυθμό που γίνονταν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Μάλιστα αυτή είναι η τρίτη αλλαγή που γίνεται φέτος στο συγκεκριμένο πόστο. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ξεκίνησε με τον Αντόνιο Κορδόν και πριν δύο μήνες ανέλαβε ο Πέδρο Άλβες.
 
Η απομάκρυνση του Πέδρο Άλβες λίγο πολύ ήταν κάτι που αναμενόταν, αφού η συγκεκριμένη συνεργασία δεν έδειχνε να έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς. 
 
Δημοσίευμα της A Bola, μάλιστα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος παράγοντας ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
🔴 Σύμφωνα με τους Ίβηρες ο Πέδρο Άλβες διαφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, διότι υπήρχε διάθεση να παρέμβει στο δικό του έργο και στου Κάρλος Καρβαλιάλ. 
 
Το ρεπορτάζ της A Bola τονίζει πως αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.
🔴 ΑΡΘΡΟ Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate