Ολυμπιακός: Βραζιλιάνικο ενδιαφέρον για Ραμόν (pic)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός: Βραζιλιάνικο ενδιαφέρον για Ραμόν (pic)

Ολυμπιακός: Βραζιλιάνικο ενδιαφέρον για Ραμόν (pic)
🔴 Με βάση δημοσίευμα από την Βραζιλία η Κουιάμπα εξετάζει την απόκτηση του Ραμόν, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Εσπανιόλ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ενδιαφέρον από την Βραζιλία για τον Ραμόν του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «IG Esporte» αναφέρει ότι ο αριστερός μπακ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Κουιάμπα από τη Λατινική Αμερική.

Ο Ραμόν την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» στη δεύτερη κατηγορία της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Εσπανιόλ . Οι Ισπανοί δεν είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

🔴 Έτσι η Κουιάμπα μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση και άρχισε διαπραγματεύσεις με τον καταλονικό σύλλογο για να τον κάνει δικό της ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ραμόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2023 και υπέγραψε με τους Πειραιώτες συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Στη μοναδική σεζόν που αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα» μέτρησε 11 συμμετοχές, ενώ «μοίρασε» μια ασίστ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate