Τη χημεία δύο παικτών του Ολυμπιακού κατέγραψε ο Καρβαλιάλ!

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Τη χημεία δύο παικτών του Ολυμπιακού κατέγραψε ο Καρβαλιάλ!

Τη χημεία δύο παικτών του Ολυμπιακού κατέγραψε ο Καρβαλιάλ!
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για κάτι που άρεσε πολύ στον προπονητή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΕΝΑ από τα λίγα πραγματικά ενδιαφέροντα κομμάτια του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στο Περιστέρι: οι συνεργασίες του Ποντένσε με τον Γιόβετιτς στο β ημίχρονο στο οποίο έπαιξε ο Μαυροβουνίου. 
 
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από το Ρέντη λένε ότι ο Καρβαλιάλ έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τη χημεία που έβγαλαν στο παιχνίδι τους ο Πορτογάλος εξτρέμ με τον Γιόβετιτς και το κατέγραψε στις σημειώσεις του για το εγγύς μέλλον.
🔴 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, πάντως, ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο βρίσκονταν μεταξύ τους οι δυο επιθετικοί του Ολυμπιακού, ειδικά αν σκεφθεί κάποιος ότι έχουν συνυπάρξει μέχρι στιγμής λιγοστές φορές στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα. Ήταν αυτό που λέμε βρίσκονταν με κλειστά μάτια.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ συγκυριακό ήταν που δεν σκόραρε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος στις ουκ ολίγες πολύ καλές συνεργασίες τους, με τον Γιόβετιτς να εντυπωσιάζει για τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε κάθετα την μπάλα.
🔴 Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι πρέπει να το έχουμε υπόψιν μας αυτό το δίδυμο για τη συνέχεια. Και οι δύο έβαλαν ιδέες στον προπονητή τους.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate