Σταματέλος: «Αυτά κρατάμε από το ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Σταματέλος: «Αυτά κρατάμε από το ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Σταματέλος: «Αυτά κρατάμε από το ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού»
🔴 Στην εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του μίλησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα πρώτα στοιχεία που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του στην αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
 
Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έδειξαν στους Σέρβους ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε πως κρατάμε από τον Πορτογάλο την επιθυμία του οι γραμμές να είναι πιο κοντά, προκειμένου να μην βρίσκει χώρο ο αντίπαλος να κυκλοφορήσει την μπάλα.
🔴 Στη συνέχεια, στάθηκε στην παρουσία του Γιώργου Μασούρα στην αριστερή πλευρά και τις βοήθειες που πρόσφερε στον Ορτέγκα, όπως και το γεγονός πως ο Ποντένσε κινούταν, κατά κύριο λόγο, πίσω από τον Ελ Κάαμπι, για τον οποίο σημείωσε ότι δείχνει να έχει αφήσει την κακή περίοδο που είχε το προηγούμενο διάστημα. 
 
Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν έλειψαν σε ένα ακόμη ματς τα ατομικά λάθη των παικτών του Ολυμπιακού και θα πρέπει ο Καρβαλιάλ να είναι υποχρεωμένος να σταθεί σε αυτό το κομμάτι και να το βελτιώσει.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate