Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Conference League

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Conference League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Conference League
🔴 Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Conference League με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός πήρε την 3η θέση στον όμιλο του Europa League και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Conference League, στο οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του.
 
Η ομάδα του Πειραιά μετά το 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα θα αγωνιστεί στα play offs της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.
 
Η κλήρωση για τα play offs θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 15:00. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 22 του ίδιου μήνα.
🔴 Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι εξής:

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Γάνδη (Βέλγιο), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μπόντο/Γκλιμτ (Νορβηγία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία) και Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate