Νικολακόπουλος: «Πώς έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη»

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη»
🔴 Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών ενόψει του Γενάρη, όπου ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση τεσσάρων με έξι ποδοσφαιριστών (δύο στόπερ, δύο χαφ, ένα φορ και ίσως έναν εξτρέμ). 
 
Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ζητήσει λίγο χρόνο, για να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του, περισσότερο πάντως σε επίπεδο λεπτομερειών επί του σχεδιασμού.
🔴 Τέλος, στάθηκε στην παράμετρο της ευρωπαϊκής λίστας, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή διαθεσίμους 24 παίκτες, από τους οποίους μπορεί να αλλάξει για τα νοκ άουτ με τη Φερεντσβάρος μόνο τους τρεις. 
 
Όπερ σημαίνει, ότι αν πάρει έξι, η λίστα του θα μειωθεί στους 21 και με τους τραυματισμούς που πάντα υπάρχουν αλλά και τις απουσίες από κάρτες (3 στο όριο και 9 με μία κίτρινη), οι διαθέσιμοι σε κάθε παιχνίδι στο Conference League θα μειωθούν σημαντικά
 
Οπότε, κατέληξε, ότι θα πρέπει να ληφθεί μία δύσκολη απόφαση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σε αυτή την ισορροπία πολλών μεταγραφών αλλά και μείωσης του ευρωπαϊκού ρόστερ.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate