Γι' αυτό πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι σε κάθε παιχνίδι και καλύτερος

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Γι' αυτό πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι σε κάθε παιχνίδι και καλύτερος

Γι' αυτό πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι σε κάθε παιχνίδι και καλύτερος
🔴 Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Μπαρτζώκα στη Γερμανία για να φύγουν με τη νίκη από την Άλμπα
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα παιχνίδι που αν το κερδίσεις, κανείς δεν σου λέει τίποτα, αλλά για να το κερδίσεις, πρέπει να παίξεις, όπως είπε ο Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται, καθώς υπάρχουν και επιστροφές και ενισχύσεις με Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ. Η νίκη δεν τον εκτοξεύει, αλλά δεν είναι κάτι κακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

🔴 «Η Άλμπα δεν είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρωλίγκα, αφού πρόκειται για μία από τις χειρότερες άμυνες, αλλά αν πας μπλαζέ, θα έχεις πρόβλημα, όπως συνέβη πρόσφατα και με την Μπαρτσελόνα. Έχει παράλληλα και επιστροφές στο δυναμικό της και θα ήθελε να κλείσει τη χρονιά με μία νίκη. Πάντα είναι μία ομάδα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ατού, αφού πέρα από την άμυνά του, και να πάρει τη νίκη, χωρίς να δώσει δικαιώματα».

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate