Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό στο Youth League: Η πρόκριση στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό στο Youth League: Η πρόκριση στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό στο Youth League: Η πρόκριση στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι
🔴 Ο Ολυμπιακός μπήκε με 13-1 γκολ στα playoffs του Youth League. Και τώρα πάει για άλλα κόλπα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα playoffs του Youth League ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που έπειτα από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε (6-1 συνολικό σκορ), διέλυσε και αυτή του Αζερμπαϊτζάν (7-0 τα δύο ματς με τη Καμπάλα). Και κάπως εδώ το ενδιαφέρον πλέον κορυφώνεται μιας και οι Ερυθρόλευκοι αλλάζουν συντελεστή δυσκολίας.

Τι σημαίνει αυτό; Το Youth League διεξάγεται ως εδώ με δύο μονοπάτια. Στο πρώτο συμμετέχουν οι U-19 ομάδες των 32 clubs που αγωνίζονται στο Champions League και στο άλλο (domestic) 32 πρωταθλήτριες ομάδες στη χώρα τους, που σε επίπεδο ανδρών όμως δεν εκπροσωπούνται στην κορυφαία διοργάνωση.

🔴 Πλέον από το domestic προκρίθηκαν 8 ομάδες στα playoffs, εκεί που θα βρεθούν και οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο. Οι ομάδες του domestic θα αντιμετωπίσουν η καθεμιά στα playoffs μια εκ των 8 «δεύτερων» των ομίλων. Και οι 8 νικήτριες θα συναντηθούν στη φάση των «16» με τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους.
🔴 Η κλήρωση για τα playoffs είναι προγραμματισμένη για τις 19 Δεκέμβρη. Οι αγώνες είναι «μονοί» στο διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου. Η μόνη «βέβαιη» υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού (που θα παίξει στο Καραϊσκάκης το ματς πρόκρισης για τους 16) ως εδώ είναι η Λειψία και οι μοναδικές που έχουν περάσει απευθείας στους «16» είναι η Λανς, η Μίλαν και η Μάντσεστερ Σίτι. Για τις υπόλοιπες θέσεις όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Μαζί με τον Ολυμπιακό από το domestic μονοπάτι προκρίθηκαν ακόμη οι: Παρτιζάν, Βασιλεία, Άλκμααρ, Ναντ, Μίντιλαντ και Ζιλίνα. Η 8η ομάδα θα προκύψει από το ζευγάρι Μάιντζ-Ντιναμό Μινσκ (απόψε το πρώτο παιχνίδι).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate