Νικολακόπουλος: «Με τον Πορόσο βασικό δεν θα παίζει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί ή ο Ορτέγκα»!

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Νικολακόπουλος: «Με τον Πορόσο βασικό δεν θα παίζει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί ή ο Ορτέγκα»!

Νικολακόπουλος: «Με τον Πορόσο βασικό δεν θα παίζει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί ή ο Ορτέγκα»!
🔴 Ο γρίφος που προκαλεί η παρουσία του Πορόσο στον Ολυμπιακό. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η νίκη επί του ΟΦΗ και το ντόμινο στον Ολυμπιακό λόγω… Πορόσο.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, Κώστας Νικολακόπουλος, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο στάθηκε στην πληθωρική παρουσία των Μαντί και Έσε, αλλά και στην πολύ καλή παρουσία του Γιόβετιτς με την πάροδο του παιχνιδιού, αλλά και στη νέα καλή εμφάνιση του Πορόσο. 
 
Τόνισε, μάλιστα, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο ότι με το στόπερ από το Εκουαδόρ να δείχνει να κερδίζει θέση στην ενδεκάδα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μένει εκτός 20άδας, παραδείγματος χάρη στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ελ Κααμπί ή ο Ορτέγκα. Αφού οι ομάδες δικαιούνται να έχουν πέντε ξένους στην 20άδα, με τους Έσε, Καμαρά και Ροντινέι να θεωρούνται αναντικατάστατοι.
🔴 Όλα αυτά μέχρι να βγάλουν κοινοτικό διαβατήριο Ροντινέι και Έσε, οι οποίοι βρίσκονται σε τέτοια διαδικασία. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι ένας από τους λόγους που έπαιξε βασικός ο Γιόβετιτς κόντρα στον ΟΦΗ ήταν ότι μπορεί να μείνει εκτός 20άδας ο Ελ Κααμπί και πρέπει ο Μαυροβούνιος να πάρει ρυθμό και να βρει τα πατήματά του. 
 
Σχολίασε ότι παρά τη διπλή τιμωρία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο διακόπηκε, ο Ολυμπιακός αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, καθώς είναι μόλις στο -1 από την κορυφή, στο +1 από την ΑΕΚ και στο +4 από τον ΠΑΟΚ. 
 
Τέλος, ανέφερε ότι σήμερα είναι η κατάθεση της έφεσης του Ολυμπιακού, ο οποίος ψάχνει να βρει το άτομο που έριξε την κροτίδα και το αν είναι Ολυμπιακός, ενώ το τελευταίο είναι κάτι που τονίζεται επανειλημμένα από τον σύλλογο. 
🔴 Καταλήγοντας, είπε ότι η λογική λέει πως οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή, αφού δεν έχει τελεσιδικήσει η ποινή. 
 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate