Η «μάχη» μεταξύ Μπιέλ, Έσε και Καμαρά (vid)

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Η «μάχη» μεταξύ Μπιέλ, Έσε και Καμαρά (vid)

Η «μάχη» μεταξύ Μπιέλ, Έσε και Καμαρά (vid)
🔴 Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχουν οι Μπιέλ, Έσε και Καμαρά σε τέσσερις προκλήσεις με τον Παπαδούδη... αντίπαλο.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο τρεις παίκτες του αγωνίζονται σε τέσσερις διαφορετικές προκλήσεις.

Οι Πεπ Μπιέλ, Σαντιάγκο Έσε και Μαντί Καμαρά πρωταγωνίστησαν για τους «ερυθρόλευκους» με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα οι τρεις τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παπαδούδη ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του και να τους κάνει να… αποτύχουν.

🔴 Οι τέσσερις προκλήσεις αποτελούνταν από εκτέλεση φάουλ, ένα πέναλτι σουτ με μία επαφή και σουτ με δύο επαφές. Η διαδικασία δεν μετατράπηκε σε ντέρμπι καθώς ο νικητής ήταν ξεκάθαρος κάνοντας το 4/4 και πήρε μία σημαντική «νίκη» την οποία θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για να τσιγκλάει τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο:

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate