Ατάκα Μπαρτζώκα στο αεροδρόμιο για την μεταγραφή Πετρούσεφ - Γι’ αυτό δεν μπήκε αποστολή με Μονακό

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ατάκα Μπαρτζώκα στο αεροδρόμιο για την μεταγραφή Πετρούσεφ - Γι’ αυτό δεν μπήκε αποστολή με Μονακό

Ατάκα Μπαρτζώκα στο αεροδρόμιο για την μεταγραφή Πετρούσεφ - Γι’ αυτό δεν μπήκε αποστολή με Μονακό
🔴 Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μονακό όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην σημαντική προσθήκη του Φιλίπ Πετρούσεφ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Μονακό μίλησε για την μεταγραφή του Φιλίπ Πετρούσεφ, τονίζοντας ότι ακόμα θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί και πως δεν ήταν έτοιμος να αποκολουθήσει την αποστολή για το πριγκιπάτο.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μονακό είναι μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα. Διαθέτει πολύ δυνατή περιφέρεια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις ειδικά στην έδρα της. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Εμείς είμαστε σε μια διαδικασία βελτίωσης. Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και δεν μένει παρά να το αποδείξουμε στο παρκέ. Θεωρώ πως η δουλειά είναι πάντα ίδια. Η περιφέρεια είναι ίδια. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, θέλουμε καλές συνεργασίες, θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγής, αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα πρέπει και να σκοράρουμε γιατί αυτό είναι πάντα απαραίτητο».
🔴 Για το αν ο Πετρούσεφ θα είναι απαραίτητος για το συγκεκριμένο ματς: «Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος, φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή, για αυτό και τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών».
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate