Συμφωνία… κάτω από το τραπέζι Ολυμπιακού με Ατλέτικο - Ανταλλαγή παίκτη με Σιμεόνε - Τον ήθελε η Μπάρτσα!

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Συμφωνία… κάτω από το τραπέζι Ολυμπιακού με Ατλέτικο - Ανταλλαγή παίκτη με Σιμεόνε - Τον ήθελε η Μπάρτσα!

Συμφωνία… κάτω από το τραπέζι Ολυμπιακού με Ατλέτικο - Ανταλλαγή παίκτη με Σιμεόνε - Τον ήθελε η Μπάρτσα!
🔴 "Καραμπόλα" με δύο παίκτες στην Ισπανία, αποφασίζει ο Μαρτίνεθ. Πώς οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού παίκτη από τους "Ροχιμπλάνκος" και γιατί πρέπει να μην ασχοληθούν με άλλη μεταγραφική υπόθεση... 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο από την Ισπανία έφτασε στα αυτιά τού sportdog για τον σχεδιασμό των Πειραιωτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι σαφές ότι υπάρχει ήδη κινητικότητα γύρω από το κομμάτι της ενίσχυσης.

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός τής επαναφοράς στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού τής περίπτωσης του Σέρτζι Καρντόνα, του αριστερού μπακ τής Λας Πάλμας που φέτος το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στο Λιμάνι - Το ρεπορτάζ ανέφερε, τότε, ότι με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν δώσει τα χέρια, αλλά ο 24χρονος άσος ήθελε να παίξει στη La Liga.

🔴 Τι συμβαίνει με τον Καρντόνα τώρα; Το όνομά του έχει συνδεθεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που θέλει μια low risk/cost κίνηση για να γεμίσει το ρόστερ της στην αριστερή άκρη της άμυνας, καθώς η περίπτωση του Χάβι Γκαλάν που είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από τη Θέλτα δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Με αποτέλεσμα να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Ατλέτικο και οι άνθρωποι του συλλόγου να στρέψουν πάνω στον Καρντόνα τα φώτα τους. Ποιο είναι το σενάριο που έχει αναπτυχθεί στα δημοσιογραφικά στέκια και αφορά τους δύο παίκτες και τις δύο ομάδες;

Η Ατλέτικο φαίνεται να είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον Γκαλάν, που δεν τον υπολογίζει, προκειμένου να μην υπάρξει ματσάρισμα από τους Πειραιώτες για την απόκτησή του Καρντόνα από της Λας Πάλμας. 

🔴 Με αυτόν τον τρόπο α) πιο εύκολα θα ανοίξει ο δρόμος για την Ατλέτικο, β) η ισπανική ομάδα βγάλει από πάνω της ένα συμβόλαιο, γ) ο Ολυμπιακός θα βάλει μια πολύ καλή λύση στα αριστερά της άμυνάς του - Aν και μεγάλο ρόλο θα παίξει η παρουσία του Ομάρ Ρίτσαρντς στο Λιμάνι, για να φανεί αν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση οι Πειραιώτες.

Χωρίς να ξεχνάμε, βέβαια, ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να ψήσεις έναν παίκτη να φύγει από τη La Liga και την Ατλέτικο Μαδρίτης, για να έρθει στην Ελλάδα. Ποια είναι η ποδοσφαιρική αξία του Γκαλάν;

"Ξεχωρίζει για τις επιθετικές του ικανότητες, αλλά ο Σιμεόνε δεν θέλει μόνο αυτό. Έχει πολύ καλή σέντρα, γρήγορος, με ωραίο κορμί και έχει το πακέτο για να παίξει όλη την πλευρά. Αλλά ο Σιμεόνε τον θέλει πολύ δυνατό και αμυντικά. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είχε ακουστεί και ως low cost επιλογή για την Μπαρτσελόνα πριν από μερικά χρόνια", ανέφερε ο Βαγγέλης Λυκάκης, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate