Ο… «χασάπης» Μπαστιάν το έκανε ξανά!

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο… «χασάπης» Μπαστιάν το έκανε ξανά!

Ο… «χασάπης» Μπαστιάν το έκανε ξανά!
🔴 Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να ‘ναι σύμπτωση… Ο εντυπωσιακός επιθετικά Ολυμπιακός, έπεσε ξανά «θύμα» φέτος -μετά το ματς με την Φράιμπουργκ- των… πρωτοπαλίκαρων της UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη και δη σε μία κρίσιμη καμπή για το ευρωπαϊκό μέλλον του.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Θρύλος πήγαινε «τρένο» κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (2-0 με γκολ Μασούρα και Ποντένσε) και ήταν το απόλυτο αφεντικό, προτού… από το πουθενά, ο «αστείος» Γάλλος διαιτητής, Μπενουά Μπαστιάν έδωσε μια αδικαιολόγητη και ανύπαρκτη απευθείας κόκκινη στον Ντόη, ειδικά από τη στιγμή που στην ίδια ευθεία με τον διεθνή σέντερ μπακ υπήρχε και ο συμπαίκτης του, ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Η αποβολή αυτή ήταν από αυστηρή μέχρι κακή και λανθασμένη και ξέχωρα από το αγωνιστικό σκέλος και τα λάθη του Ολυμπιακού είναι ακόμα μία στιγμή που έχει κρίνει τον αγώνα, καθώς ο ανεκδιήγητος Γάλλος έβαλε ετσιθελικά τους Σέρβους στο ματς.

🔴 Για όσους, δεν θυμούνται, ο Μπαστιάν, ήταν ο ίδιος διαιτητής, που ξανά σε ματς στη Σερβία, αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα επί Μαρτίνς, είχε αποβάλλει παίκτη του Ολυμπιακού. Τότε είχε αποβάλει, με το «έτσι θέλω» τον Μπενζιά, σε μία τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για ένα φάουλ στο κέντρο, στο οποίο μπλέκονται τα πόδια του παίκτη του Ολυμπιακού, με εκείνα του αντιπάλου του. Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, αφού ο Γάλλος είχε θέμα και με αρκετά φάουλ, τα οποία έδινε εις βάρος του Ολυμπιακού, όπως συνέβη και στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα.
🔴 Για μια ακόμα φορά, ο Μπαστιάν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα ματς εις βάρος του Ολυμπιακού στη Σερβία…Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate