Η δικαίωση Μαρινάκη για τις απειλές στον γιατρό του αγώνα

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Η δικαίωση Μαρινάκη για τις απειλές στον γιατρό του αγώνα

Η δικαίωση Μαρινάκη για τις απειλές στον γιατρό του αγώνα
🔴 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε χθες τις απειλές στον γιατρό του αγώνα ο οποίος με την ανάρτησή του τον επιβεβαίωσε
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η φτηνή προπαγάνδα του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή του περιστατικού στο Καραϊσκάκη με το οποίο επιδίωξε να πάρει το ματς στα χαρτιά «απογυμνώθηκε» και από τον ίδιο τον γιατρό του αγώνα, Χρήστο Γώγο με την ανάρτησή του στα social media.

Οι «πράσινοι» διέρρεαν για αλλαγές στην γνωμάτευσή του κάτι που δεν συνέβη ποτέ όπως αποδείχθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τονίζουν πως ο γιατρός δεν είπε ποτέ ότι ο παίκτης πρέπει να πάει στο νοσοκομείο όπως απαιτεί ο κανονισμός.

🔴 Η ομάδα του το αποφάσισε, μάλιστα ο παίκτης έφυγε για το νοσοκομείο στις 23:00 και κάτι, όταν ήδη είχε γίνει γνωστό ότι ο διαιτητής ζήτησε κατηγορηματική θέση από το γιατρό ενώπιον του Παναθηναϊκού- άρα σκόπιμα τον έδιωξαν.
🔴 Τον γιατρό του αγώνα που δέχθηκε απειλές όπως κατήγγειλε on camera ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ανάρτηση του Χρήστου Γώγου να τον δικαιώνει απόλυτα. «Όλα αυτά προκλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τα όσα απαράδεκτα και ψευδή ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την αλήθεια» συμπλήρωναν στον Ολυμπιακό.Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate