Το έχει αποφασίσει ο Μαρτίνεθ - Οι σκέψεις του για Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς και η... ανατροπή!

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Το έχει αποφασίσει ο Μαρτίνεθ - Οι σκέψεις του για Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς και η... ανατροπή!

Το έχει αποφασίσει ο Μαρτίνεθ - Οι σκέψεις του για Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς και η... ανατροπή!
🔴 Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τρεις απαιτητικές αναμετρήσεις μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων και ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις για τη διαχείριση του ρόστερ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Με τον Ελ Κααμπί είναι το πιθανότερο να αγωνιστούν οι Ερυθρόλευκοι σαν βασικό στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή του Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από του Ρέντη, με τον Μαροκινό να είναι στην ενδεκάδα και στα ματς με ΑΕΚ, Φράιμπουργκ και Κηφισιά έχοντας τρία γκολ.

Ο Μαρτίνεθ είναι δεδομένο ότι θα κάνει μια κουβέντα με τον Ελ Κααμπί πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις μιας και ο Γιόβετιτς δείχνει πως θέλει χρόνο ώστε να φτάσει στο σημείο να είναι βασικός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Μαροκινός θα... καεί από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί είναι πλέον το Νο3 στην Ερυθρόλευκη επίθεση.
🔴 Το πλάνο που δείχνει ο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις κάνει τους πάντες να καταλάβουν ότι ο Ελ Κααμπί είναι το πρώτο φαβορί για να είναι η αιχμή του δόρατος που θα έχει ο Ολυμπιακός στα προσεχή παιχνίδια, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το καλό μομέντουμ του Μαροκινού, όμως αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια κόπωσης τότε θα δούμε τον Γιόβετις στην ενδεκάδα, με τον Μαυροβούνιο πάντως να δείχνει ότι αυτή τη στιγμή δεν αντέχει για πάνω από 45 λεπτά.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate