Τι ζήτησε η Μάριμπορ για τη μεταγραφή του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Τι ζήτησε η Μάριμπορ για τη μεταγραφή του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό!

Τι ζήτησε η Μάριμπορ για τη μεταγραφή του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό!
🔴  Ο Κ. Νικολακόπουλος μεταφέρει στο blog του στο gazzetta τις τελευταίες πληροφορίες από την Σλοβενία γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Σλοβενία για τη μεταγραφή του Ιβάν Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό;

Ο 22χρονος Κροάτης εξτρέμ ταξίδεψε το πρωί με την αποστολή της Μάριμπορ για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παίξει με την ομάδα της Σλοβενίας για το Κόνφερενς Λιγκ. Άρα, χάλασε η μεταγραφή;

Αν πιστέψουμε τις ίδιες πληροφορίες από την έδρα της Μάριμπορ, η απάντηση είναι αρνητική, καθώς πάντοτε σύμφωνα με αυτές τις πηγές η Μάριμπορ ήταν αυτή που μέσα στις «συνθήκες» της μεταγραφής έθεσε και την παρουσία του ίσως καλύτερου της παίκτη στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο την τουρκική ομάδα, που φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφς της διοργάνωσης. Με τον Ολυμπιακό να αποδέχεται, καθώς άλλωστε ήταν πρακτικά αδύνατο να προλάβει ο Μπρίνιτς να παίξει κόντρα στην Γκενκ.

O δεξιοπόδαρος κυνηγός, που αρέσκεται να παίζει περισσότερο από αριστερά, ήταν μέχρι τώρα κομβικός στις δύο πολύ δύσκολες προκρίσεις της Μάριμπορ, που έτσι έφτασε να παίζει τώρα με τη Φενέρ. Ο Μπρίνιτς είχε γκολ κι ασίστ στα δύο παιχνίδια με την Μπιρκίκαρα (1-1, 2-1) και γκολ στα δύο παιχνίδια με την Ντίφερντιγκεν (1-1, 4-3). Μάλιστα με το τελευταίο γκολ, στο 82’, το παιχνίδι πήγε στην παράταση με σκορ 3-3.

🔴 Όπως κι αν έχει, με τον Ολυμπιακό να τηρεί σιγή ιχθύος, όπως και σχεδόν σε όλες τις μεταγραφές του, ειδικά εσχάτως, αυτό που προκύπτει από την Σλοβενία είναι ότι η μεταγραφή του Μπρίνιτς στους «ερυθρόλευκους» θα προχωρήσει, χωρίς να υπάρχουν πάντως περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το οικονομικό κομμάτι, παρότι αρχικά είχε διαρρεύσει ως ποσό μεταγραφής το 1,5 εκ. Ευρώ, δηλαδή η ρήτρα εξαγοράς που είχαν συμφωνήσει ο παίκτης κι η Μάριμπορ, όταν είχαν υπογράψει το μεταξύ τους συμβόλαιο.

Δεδομένη, πάντως, πρέπει να θεωρείται και η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Άσχετο: Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση, έως και βεβαιότητα ότι σήμερα θα έρθει στην Αθήνα ο Καρντόνα, αλλά μία πηγή του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι αποκλείεται μέσα σε αυτό το τριήμερο να ολοκληρωθεί μεταγραφή-ούτε καν του Ισπανού αριστερού μπακ της Λας Πάλμας, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα κι απομένει η υλοποίηση της. Άρα, προφανέστατα και δεν θα δηλωθεί άλλος παίκτης, πλην (λογικά) του Ελ Καάμπι, στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Γκενκ.

Η φωτογραφία της ημέρας: Εκτός από τον Παπέ Σισέ, φαίνεται ότι μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό κι ο Ουσεϊνού Μπα. Πρώτον, δεν φαίνεται να έπεισε τον Μαρτίνεθ στην προετοιμασία. Δεύτερον, πιάνει θέση ξένου και θέση ξένου πιάνει κι ο Σισέ, αλλά κι άλλος στόπερ, ο Πορόσο από το Εκουαδόρ. Τρίτον, ο Ισπανός προπονητής έχει πιο μπροστά από τον Σενεγαλέζο στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών τους Φρέιρε, Ρέτσο, Ντόη και προφανώς και τον Πορόσο, που αποκτήθηκε με τη συγκατάθεση του. Άρα, είναι πέμπτος.ba1

Κατά τα άλλα, βρέθηκε ενδιαφερόμενος, πλην Κύπρου, για τον Λοβέρα: η Εστουντιάντες από την πατρίδα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate