Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έφερε ένα… έμβολο για αριστερά"

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έφερε ένα… έμβολο για αριστερά"

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έφερε ένα… έμβολο για αριστερά"
🔴 Ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά πεπραγμένα των Ερυθρόλευκων. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό για το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο και μεταγραφικό επίπεδο μετά την ανακοίνωση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μία σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αφού ο σχεδιασμός προβλέπει να είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας, αφού είχε μείνει κενή η θέση μετά την παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ. Τώρα με τον Ορτέγκα, ο Ολυμπιακός ευελπιστεί, κάνοντας μία σοβαρή επένδυση 4,2 εκατ. ευρώ στη Βέλες, να καλύψει το κενό με έναν παίκτη που είναι… έμβολο από τα αριστερά. Είναι πολύ επιθετικογενής μπακ.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει έτσι, με τέτοιου είδους μπακ-χαφ, και θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αφού έχει να παίξει έναν μήνα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και είναι η πρώτη του φορά στην Ευρώπη. Έχει, όμως, εμπειρίες και παραστάσεις ο Αργεντινός, περισσότερο από άλλα παιδιά, και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι Ο.Κ.», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο άλλος Αργεντινός, ο Πιερότι της Κολόν. Είναι υπαρκτό και σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι επαφές είναι προχωρημένες, αλλά υπάρχει την ίδια στιγμή και η Μπολόνια. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει δυνατά για τον 22χρονο εξτρέμ που μπορεί να παίξει και ως δεύτερος κυνηγός. Να θυμίσω πως μπορεί να πάρει δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.
🔴 Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στις μεταγραφές, καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει και για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής πέρα από τον Ελ Καμπί. Πρέπει να ξεχνάμε τον Λούκας Μπογέ, επειδή η Γρανάδα έδωσε 8 εκατ. ευρώ συν 2 μπόνους, και συμφώνησε η Έλτσε…». 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate