«Ισπανικοί σύλλογοι για τον Μαντί Καμαρά»

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

«Ισπανικοί σύλλογοι για τον Μαντί Καμαρά»

«Ισπανικοί σύλλογοι για τον Μαντί Καμαρά»
🔴 Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ισπανικοί σύλλογοι εξετάζουν την περίπτωση του Μαντί Καμαρά – Πάντα στο κόλπο και οι Τζένοα και Σασουόλο.
Διαβάστε παρακάτω... 🔴 Στις μεταγραφικές λίστες ισπανικών συλλόγων φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «africafootunited», οι Βαλένθια, Μπέτις, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Αφρικανό διεθνή μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε «συνδεθεί» επίσης με τις Τζένοα και Σασουόλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «africafootunited», για να αποκτήσει κάποια ομάδα τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δημοσιεύματα για τον Αφρικανό μέσο υπήρχαν και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ.

🔴 Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι βέλγικη ομάδα δεν πέρασε απαρατήρητη στο εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ξεχώρισαν την περίπτωση του Αφρικανού χαφ.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ συνολικά με τα ερυθρόλευκα έχει 182 συμμετοχές, με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate