Η μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που "ξεσήκωσε" τον Χουάνγκ - "Βέτο" Μαρινάκη, ποια η είναι η τιμή πώλησης!

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που "ξεσήκωσε" τον Χουάνγκ - "Βέτο" Μαρινάκη, ποια η είναι η τιμή πώλησης!

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που "ξεσήκωσε" τον Χουάνγκ - "Βέτο" Μαρινάκη, ποια η είναι η τιμή πώλησης!
🔴 Το "κόλπο" για να φύγει τζάμπα και η οργισμένη αντίδραση. Ποιος είναι ο σύλλογος που... κρύβεται πίσω από την "ανταρσία" του Κορεάτη και η στάση των Πειραιωτών που δεν κάνουν πίσω, πηγαίνουν δικαστικά την υπόθεση και περιμένουν συγκεκριμένη πρόταση για να τον παραχωρήσουν. 
Διαβάστε παρακάτω... 🔴 Ολυμπιακός: Σκόνη έχει σηκωθεί γύρω από το θέμα που έχει προκύψει στο Λιμάνι με τον Χουάνγκ, δεδομένου ότι ο Κορεάτης ψάχνει να βρει τον τρόπο για να αποχωρήσει από την ομάδα - Ακόμα κι αν στέκει αυτό που θυμήθηκε στις αρχές Αυγούστου για το συμβόλαιό του (δηλαδή ότι πρόκειται για συμφωνία 1+2 χρόνια), η ανανέωση δεν μπορεί παρά να έγινε στις 30 Ιουνίου. Όπως δηλαδή συμβαίνει σε όλα τα επαγγελματικά συμβόλαια. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση από τους Πειραιώτες αποτελεί, ήδη, ξένο σώμα καθώς κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν θέλει να παίξει στην ομάδα. Άρα, έστω και με λάθος τρόπο επικοινωνιακά, ο Χουάνγκ φαίνεται ότι έχει βρει την πόρτα τής εξόδου από το κλαμπ.

Μόνο που για να ανοίξει αυτή η πόρτα θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα δώσει μίνιμουμ 10 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταγραφή του! Ποια ομάδα μπορεί να είναι αυτή; Μόλις τις προάλλες αναφερθήκαμε στο ενδιαφέρον που υπήρχε για εκείνον λίγο καιρό πριν από Γερμανία (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκλάντμπαχ, Φράιμπουργκ, Χοφενχάιμ και Αουγκσμπουργκ) και την Ιταλία (Νάπολι) και αναλύσαμε τα δεδομένα για κάθε ομάδα. 🔴 Στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον τής Φενέρ για να τον εντάξει στο δυναμικό της ενώ πάλι, τώρα, υπάρχει ρεπορτάζ που θέλει ομάδα από την Ιταλία να του έχει κλέψει το μυαλό. Ξεσκονίσαμε λίγο τα ιταλικά μας και είδαμε ότι στη γειτονική χώρα δεν υπάρχουν και πολλοί προορισμοί για τον Χουάνγκ.

Η Νάπολι, που είχε δείξει ενδιαφέρον για εκείνον τον περασμένο Μάη και ο παίκτης δήλωσε ότι έχει το μυαλό του στον Ολυμπιακό, αλλά και η Μόντσα που έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Ερυθρόλευκους θα μπορούσε να δείξει ενδιαφέρον. Ο Φρανσουά Μοντέστο, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά την αξία τού παίκτη και, φυσικά, θα μπορούσε να δαπανήσει ένα υψηλό ποσό για την αγορά του (ίσως όχι 10 εκατ. ευρώ αλλά σίγουρα ένα ποσό πιο κοντά στα 10 παρά στα 3 εκατ. που θέλει ο Χουάνγκ να οριστεί ως τιμή για την πώλησή του).

Υπάρχει, όμως, μια ακόμα ομάδα που φαίνεται ότι ορέγεται τον Χουάνγκ από την Ιταλία, και αναμένεται να έχει άμεσα ζεστό πορτοφόλι: Η Αταλάντα. Αν πάρει τα 30 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνή Ολλανδού Κοοπμάινερς, μπορεί να δώσει 10 εκατ. ευρώ για τον Κορεάτη. Ποια ομάδα μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Αταλάντα για να πάρει τον 25χρονο αμυντικό μέσο και να της γεμίσει το πορτοφόλι; Η Νάπολι, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ιταλία! Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate