Φοβερές ατάκες Μαρτίνεθ - "Είμαστε Ολυμπιακός, Πασχαλάκης ο... αντί-Ρόντινεϊ" - Συγκλόνισε για τις φωτιές

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Φοβερές ατάκες Μαρτίνεθ - "Είμαστε Ολυμπιακός, Πασχαλάκης ο... αντί-Ρόντινεϊ" - Συγκλόνισε για τις φωτιές

Φοβερές ατάκες Μαρτίνεθ - "Είμαστε Ολυμπιακός, Πασχαλάκης ο... αντί-Ρόντινεϊ" - Συγκλόνισε για τις φωτιές
🔴 Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόσο για την αναμέτρηση με τη Τσουκαρίτσκι και την υποχρέωση πρόκρισης, αλλά και για τις φωτιές. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Για την σημασία των αναμετρήσεων με την Τσουκαρίτσκι και την υποχρέωση του Ολυμπιακού να προκριθεί μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ισπανός τεχνικός, που παράλληλα συγκλόνισε αναφερόμενος στις φωτιές που υπάρχουν στην χώρα μας.

Για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: «Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και να ευχηθώ δύναμη σε όλους όσοι παλεύουν με τις πυρκαγιές. Είναι τρομακτικό και θέλω να ευχηθώ δύναμη για όσους βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη. Αυτό με αγχώνει ετούτη την ώρα».

Για τις δηλώσεις των Σέρβων ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί: «Στο ποδόσφαιρο και σε αγώνες διπλούς δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα εξαρτώνται από λεπτομέρειες, το ζήσαμε και εμείς πρόσφατα. Είναι απαιτητικά ματς, χρειάζεται μέγιστη συγκέντρωση, μία φάση μπορεί να σου στερήσει το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν φαβορί, εμείς θα δώσουμε τα πάντα, θα είμαστε πιστοί στην τακτική μας και στα δύο παιχνίδια. Είμαστε Ολυμπιακός και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού κι αν είναι ο στόχος του αυτός παρόλο που δεν είναι έτοιμη η ομάδα: «Χρειάζεται να υπάρχει πνεύμα νικητή και καλή οργάνωση. Αν δεν έχεις οργάνωση δεν μπορείς να πετύχεις. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα βελτιώνεται. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε. Υπάρχει μεγάλη πρόοδος αυτές τις οκτώ εβδομάδες. Χρειάζονται περισσότερη σιγουριά οι νέοι σε ηλικία. Πιστεύω στην λέξη «ομάδα». Στις μεγάλες ομάδες φαίνονται και οι προσωπικότητες, το ταλέντο. Όταν ένας παίκτης νιώθει καλά μέσα στην ομάδα, αποδίδει καλύτερα. Σκεφτόμαστε και την εξέλιξη των παικτών στο μέλλον, πώς θα είναι στη συνέχεια. Έχουμε βάλει τις βάσεις και βελτιωνόμαστε»
🔴 Για την ενδεκάδα και τον αντικαταστάτη του Ροντινέι: «Θέλω να πω κάτι. Χτίζουμε μια ομάδα και πρέπει να νικάμε, σα να χτίζουμε μία γέφυρα και να περπατάμε πάνω σε αυτή. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά, σε ποιες θέσεις πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να βρούμε τους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν λίγο χρόνο από πλευράς προετοιμασίας, δεν θέλουμε να τους εκθέσουμε σε θέμα φυσικής κατάστασης σε σύγκριση με την ομάδα. Κοιτάζουμε να κερδίζουμε αλλά και τον ορίζοντα. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που καθορίζουν τις αποφάσεις μας. Μου αρέσει να κάνω αλλαγές. Ακόμη κι αν ήταν ο Ροντινέι αύριο, μπορεί να έκανα. Ανάλογα και με τον αντίπαλο και την τακτική. Το σύστημα. Θέλω να έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Όλοι δείχνουν να θέλουν να είναι εκεί, να ακολουθούν τις οδηγίες. Κάνουμε δοκιμές, σε μία ομάδα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι για ό,τι τους ζητηθεί. Όλοι θα μπορούσαν να παίξουν στην θέση του Ροντινέι, έχω πολλές λύσεις εκτός φυσικά από τον... Πασχαλάκη. Αλλά κι αν του το ζητούσαμε θα ήταν ο πρώτος που θα ήθελε να παίξει. Ένας παίκτης με παραδειγματική συμπεριφορά». Για τον κόσμο και για τις νέες... αφίξεις: «Μας έλειψε ο κόσμος στο άδειο γήπεδο. Ανυπομονούμε για είναι μαζί μας, ειδικά τώρα που χτίεται η ομάδα ακόμη περισσότερο. Τώρα που είμαστε αρκετοί νέοι και χτίζουμε κάτι νέο. Θέλουμε να δεθούμε όλοι μαζί, να είναι δίπλα μας σε κάθε πάσα, σε κάθε μπαλιά. Είναι σημαντικός ο συναισθηματικός έλεγχος στο ματς και σε αυτό χρειαζόμαστε πάρα πολύ τον κόσμο. Για τις αφίξεις ρωτήστε τον Κορδόν (γελια). Είμαστε όσοι είμαστε, φτιάχνουμε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε συγκεντρωμένοι στο σήμερα»

Για το πρόβλημα με την αποπνικτική ατμόσφαιρα στην τελευταία προπόνηση: «Στο σημερινό ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις υψηλή απόδοση και σε συνθήκες που δεν είναι ιδανικές. Όλοι οι επαγγελματίες παίζουν σε όλες τις συνθήκες κι ας υπάρχει πάντα κάποιο πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, πριν από κάθε παιχνίδι. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις στη σεζόν, πάντα θα υπάρχουν προβλήματα. Οι παίκτες θα αλλάζουν σε κάθε περίσταση και πάντα θα πρέπει να προσαρμόζονται. Ποτέ δεν θα είναι ιδανικές οι συνθήκες γι΄αυτό είναι σημαντικό να έχουμε τη νοοτροπία για να βρίσκουμε λύσεις σε όλα. Στην ατμόσφαιρα σήμερα, σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει και θα υπάρξει στη διάρκεια της περιόδου», είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate