Γίνονται… σκέψεις για Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Γίνονται… σκέψεις για Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Γίνονται… σκέψεις για Τζολάκη στον Ολυμπιακό!
Ο νεαρός πορτιέρο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στον Ολυμπιακό σκέφτονται το… μέλλον του.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος για τον μήνα Μάιο. Ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έδωσε την ευκαιρία στον Κωνσταντίνο Τζολάκη να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού και τα κατάφερε επάξια.

Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές των Playoffs και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος άσος του πρωταθλήματος για τον περασμένο μήνα.

Αυτή η διάκριση σε συνδυασμό με το ταλέντο του, έφεραν, αρχικά, μια Ιταλική ομάδα στο κατώφλι του, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η μεταγραφή του. (Διαβάστε περισσότερα)

Αυτό έχει φέρει σε σκέψεις την ομάδα, σχετικά με τον μέλλον του στην ομάδα, αλλά και την εξέλιξη του.

Όπως έγραψε το ΦΩΣ, στην ομάδα σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό, αλλά αυτό θέλουν να το κάνουν δίνοντας τον νεαρό γκολκίπερ σε ομάδα που θα εξελιχθεί.

Κάπως έτσι έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο ο Τζολάκης να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Ιταλίας, αφού εκεί μπορεί να μάθει τα μυστικά της θέσης.

Ακόμα, πάντως, δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate