Από... τελειωμένος, πάει για βασικός - Αυτή θα είναι σούπερ ανατροπή από Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό!

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Από... τελειωμένος, πάει για βασικός - Αυτή θα είναι σούπερ ανατροπή από Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό!

Από... τελειωμένος, πάει για βασικός - Αυτή θα είναι σούπερ ανατροπή από Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό!
Έχει ακούσει τα εξ αμάξης, όμως ήταν και είναι πάντα "εδώ" για έναν Ολυμπιακό που τον έχει ανάγκη κι ας μην το καταλαβαίνουν πολλοί. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν αδικηθεί από τον κόσμο όσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Κατά καιρούς αισθανόσουν πως για όλα τα δεινά της ομάδας, έφταιγε εκείνος, ο Όλεγκ και ο Μασούρας.

Ουδείς άλλος. Λες και ήταν η πηγή του κακού. Όμως ποια είναι η πραγματικότητα; Έχει ποδοσφαιρική λογική το… κράξιμο; Η απάντηση είναι μία και είναι ξεκάθαρη. Όχι! Ο κόσμος ξεσπά περισσότερο γιατί είναι Έλληνας, αλλά και γιατί δεν αναλύει ποδοσφαιρικά το λάθος που μπορεί να κάνει ο Μπουχαλάκης και γιατί έφτασε να το κάνει το λάθος.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του O

Έτσι πολύ εύκολο και ρηχά διαβάζουμε τα “όχι άλλο Μπουχαλάκη” ή τα “με Μπουχαλάκη δεν πας πουθενά”. Άδικο και παντελώς λάθος. Η περσινή σεζόν ήταν άθλια από το πρώτο της φιλικό μέχρι λίγα ματς πριν το τέλος της σεζόν. Εκεί έβγαλε κάποια καλά παιχνίδια. Ο Μπουχαλάκης δόθηκε δανεικός τον Γενάρη στην Τουρκία και στην Κόνιασπορ με την οποία πραγματοποίησε 12 συμμετοχές.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Πόσο έλειψε ο Μπουχαλάκης όταν έφυγε;

Τι έγινε όμως στον Ολυμπιακό από τη μέρα που έφυγε ο Μπουχαλάκης; Έμεινε ο Ολυμπιακός χωρίς ψηλό στη μεσαία γραμμή, χάνοντας πολύ εύκολα τις μάχες στο ψηλό παιχνίδι, έχασε επίσης έναν ψηλό στα στημένα, αφού ο Ανδρέας έκανε πολύ καλή δουλειά όταν ο Ολυμπιακός αμυνόταν σε στημένο.

Έχασε έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθούσε τον Εμβιλά να πάρει ανάσες, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να παίξει πολύ περισσότερο, να κάνει πολλά περισσότερα και ως εκ τούτου να κάνει περισσότερα λάθη από το συνηθισμένο και αποτέλεσμα αυτού η ατάκα “μεγάλωσε ο Εμβιλά και κάνει λάθη”.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με τη φανέλα της Κόνιασπορ

Όχι, δεν είναι μόνο ότι μεγάλωσε ο Γιάν, είναι ότι όπως και ο Μπουχαλάκης όταν έπαιζε έκανε πολλά περισσότερα απ’αυτά που έπρεπε γιατί στην ομάδα δεν υπήρχαν ρολόι. Όταν λοιπόν κανείς πολλά περισσότερα είναι απολύτως λογικό να κάνεις και περισσότερα λάθη. Αυτό βέβαια κανείς δεν το μετρούσε σωστά, όλοι έμεναν στο λάθος, λογικό γιατί μιλάμε για τον κόσμο.

Τι γίνεται όμως με τους προπονητές; Τι γίνεται με εκείνους που “διαβάζουν” διαφορετικά το τι μπορεί να προσφέρει ένας προπονητής; Από τη σεζόν 2019 που ο Μπουχαλάκης επέστρεψε στον Ολυμπιακό οι προπονητές της ομάδας του έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη καταλαβαίνοντας το πόσα πράγματα μπορεί να προσφέρει. Προφανώς δεν μιλάμε γιατί κορυφαίο αμυντικό χαφ στον κόσμο, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα, με καλή μεταφορά μπάλας, έξυπνος και με καλό σουτ το οποίο υπήρχαν προπονητές που τον… παρακαλούσαν να σουτάρει.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 226 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και μοιράσει 16 ασίστ.

lymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate