Εκεί θα κάνει προετοιμασία ο Ολυμπιακός – Οι ημερομηνίες

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Εκεί θα κάνει προετοιμασία ο Ολυμπιακός – Οι ημερομηνίες

Εκεί θα κάνει προετοιμασία ο Ολυμπιακός – Οι ημερομηνίες
Πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τον πάγκο του, με τον Αντόνιο Κορδόν να παρακολουθεί την αγορά για την καταλληλότερη επιλογή. Παράλληλα, με τον προπονητή, οι ερυθρόλευκοι προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, με το βασικό στάδιο να γίνεται στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο Τιρόλ της Αυστρίας στο διάστημα 5-20 Ιουλίου για το πιο σημαντικό κομμάτι του καλοκαιριού που είναι το μοντάρισμα της ομάδας ενόψει και των προκριματικών του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις ημέρες και τις ημερομηνίες των φιλικών που θα δώσει ο Ολυμπιακός σ’ αυτό το διάστημα δεν έχει βγει κάτι επίσημο προς το παρόν και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και κυρίως όταν οριστικοποιηθούν.

Φυσικά σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις αυτές θα παίξει και νέος προπονητής, αφού εκείνος θα επιλέξει τις ημέρες των φιλικών, αλλά και το πόσα παιχνίδια θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην Αυστρία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate