Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον προπονητή

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον προπονητή

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον προπονητή

Τι ισχύει στον Ολυμπιακό με το θέμα του προπονητή και οι συζητήσεις της πειραϊκής ΠΑΕ με τον Άλφρεντ Σρέντερ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Άλφρεντ Σρέντερ και είχε επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Το θέμα του προπονητή, ωστόσο δεν έκλεισε με τους Πειραιώτες να έχουν κάνει επαφές με τον Ολλανδό σε πολύ καλό κλίμα.

Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή. Η σεζόν πλησιάζει στο φινάλε της και το ιδανικό για τον Ολυμπιακό είναι να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με αυτό το θέμα.

Οι επαφές με υποψήφιους προπονητές έχουν κορυφωθεί, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν. Από τον Πειραιά εκείνο που διαρρέεται είναι ότι δεν υπάρχει ούτε και διαφωνία με κανέναν με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το δεδομένο, όμως, είναι ότι ακόμα στον Ολυμπιακό δεν έχουν δώσει τα χέρια με τον άνθρωπο που θα τρέξει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γίνονται προσπάθειες να κλείσει η ιστορία και συζητήσεις υπάρχουν και με άλλους προπονητές κάτι που παραδέχονται και από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταλήξει στην τελική τους λίστα και μάλιστα εκείνο που τονίζεται είναι πως ο νέος προπονητής θα κλείσει την κατάλληλη στιγμή.

Στην ουσία ο Ολυμπιακός παραδέχεται τις συζητήσεις με τον Σρέντερ. Αυτό είναι το ένα δεδομένο που ισχύει για το θέμα του προπονητή. Από την άλλη, όμως, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κι άλλα ονόματα και αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση για τον κόουτς. Βρίσκονται, ωστόσο στην τελική ευθεία για να κλείσουν το ζήτημα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate