Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Χάμες

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Χάμες

Τι συμβαίνει με τον Χάμες
Αγωνία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τον Κολομβιανό εν όψει των ντέρμπι που έρχονται
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εκτός δράσης έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες από το τελευταίο φιλικό της εθνικής Κολομβίας καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί και όπως είναι λογικό η αγωνία είναι μεγάλη στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ο 31χρονος άσος που τραυματίστηκε στο φιλικό της εθνικής του ομάδας με την Κορέα επιστρέφει πλέον στο Ρέντη με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να αναλαμβάνει δράση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να γνωρίζουν επακριβώς στον Ολυμπιακό αν και πότε ο Χάμες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Χάμες που δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό της Κολομβίας με την Ιαπωνία με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην μιλούν για κάτι ανησυχητικό αλλά τα ματς που έρχονται να είναι απανωτά και ο χρόνος που μεσολαβεί μικρός.

Με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο σενάριο είναι ο Χάμες να προφυλαχθεί από το ματς με τον Άρη ώστε να είναι πανέτοιμος για το εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4) και το ντέρμπι στη Λεωφόρο την Κυριακή (9/4).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate