Το μεγάλο «άγχος» του Μίτσελ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Το μεγάλο «άγχος» του Μίτσελ

Το μεγάλο «άγχος» του Μίτσελ
Ο Μίτσελ μπορεί να έχει κάνει τρομερή διαχείριση στο ρόστερ του Ολυμπιακού μετά τον Γενάρη, όμως έχει τη δική του... αγωνία στη διακοπή.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με τον καλύτερο τρόπο, καθώς νίκησε και τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (0-3) και έκλεισε την… ψαλίδα από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι τον τελευταίο μήνα είναι εξαιρετικοί και έχουν μπει για τα καλά στο «κόλπο» της κατάκτησης του τίτλου, με τον Μίτσελ να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα έχουν πετύχει οι Πειραιώτες. Η διακοπή για τις εθνικές και τα προκριματικά χρειαζόταν μεν στον Ολυμπιακό για να… γεμίσει μπαταρίες μετά τα συνεχόμενα ματς, αλλά και για να επιστρέψουν οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι.

Παρόλα αυτά όμως, ο Ισπανός τεχνικός ζει αυτές τις δύο βδομάδες με ένα μεγάλο «άγχος». Αυτό δεν είναι άλλο από τους διεθνείς του Ολυμπιακού που βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ο Μίτσελ δεν έχει στις καθημερινές προπονήσεις 11 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι κομβικοί στο αγωνιστικό πλάνο που έχει και φυσικά είναι βασικοί.

Τα πιο κλασικά παραδείγματα είναι οι Χάμες Ροντρίγκες, Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Σεντρίκ Μπακαμπού και φυσικά οι Έλληνες Κώστας Φορτούνης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ από τον Ρέντη λείπουν και οι Γκάρι Ροντρίγκες, Ζούμερ Μπουτούτσι και Αλγκασίμ Μπα.

Ο Μίτσελ λοιπόν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για τους διεθνείς, την ώρα μάλιστα που περιμένει να δει τι θα γίνει και με την επιστροφή του Εμβιλά στις προπονήσεις (ήταν τραυματίας), για αυτό έχει και έναν έξτρα λόγο να αγωνιά για τον Σαμασέκου που είναι ο αντικαταστάτης του Γάλλου στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού και τα πηγαίνει περίφημα.

Ο Αφρικανός χαφ έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα του Μάλι και θα δώσει τον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Γκάμπια την προσεχή Τρίτη (28/3), κάτι που σημαίνει ότι θα είναι την Πέμπτη στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους Χουάνγκ, Μπακαμπού και Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους οι Έλληνες διεθνείς θα ενσωματωθούν την Τετάρτη στις προπονήσεις, μια μέρα μετά το φιλικό της Εθνικής με τη Λιθουανία, ενώ μαζί τους γυρνάει και ο Μπουτούτσι. Ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Αλκασίμ Μπα, που θα επιστρέψει Πέμπτη, όμως δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Η αγωνία του Ισπανού τεχνικού είναι να δει όλους τους παίκτες του που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους να είναι υγιείς και έτοιμοι για τον «Γολγοθά» που έρχεται στα play off της Super League, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη την Κυριακή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate