Με ειδική μπότα ο Εμβιλά, ποια παιχνίδια χάνει – Τι συνέβη με Χάμες, γιατί έμεινε εκτός ο Σισέ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Με ειδική μπότα ο Εμβιλά, ποια παιχνίδια χάνει – Τι συνέβη με Χάμες, γιατί έμεινε εκτός ο Σισέ

Με ειδική μπότα ο Εμβιλά, ποια παιχνίδια χάνει – Τι συνέβη με Χάμες, γιατί έμεινε εκτός ο Σισέ
Ο Γιαν Εμβιλά θα μείνει για αρκετές ημέρες εκτός αγώνων λόγω προβλήματος που αποκόμισε στο ντέρμπι. Οι εξελίξεις με Χάμες και το... αναγκαστικό με Σισέ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Γιαν Εμβιλά έφυγε κουτσαίνοντας από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ενόχληση στο δεξί του πόδι ήταν εμφανής και με το ζόρι το πατούσε. Την επομένη, φάνηκε ότι ο Γάλλος μέσος θα πρέπει να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τους Πράσινους, είναι ένας όχι ασήμαντος τραυματισμός στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Που θα τον κρατήσει εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Εμβιλά φοράει ειδική μπότα τα τελευταία 24ωρα, καθώς μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι, είχε ένα ισχυρό χτύπημα στο κουντεπιέ του δεξιού του ποδιού. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα πρέπει να απέχει από τις προπονήσεις για περίπου τρεις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, αλλά και σίγουρα το ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και θα κάνει αγώνα δρόμου για την ΑΕΚ στην «Opap Arena».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε πως ο Εμβιλά τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι. Μάλιστα, στην ανάπαυλα εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών και διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα. Εντούτοις, ο ίδιος ο Γάλλος ζήτησε να συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς αισθανόταν ότι θα μπορούσε να ολοκληρώσει χωρίς πρόβλημα τον αγώνα. Και έτσι έγινε. Με τον 32χρονο μέσο, μάλιστα, να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο 45λεπτο.

Ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός χάσει τον Εμβιλά για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην Ενωση, που φαντάζει και το πιθανότερο, ο τραυματισμός του ήρθε σε ένα σημείο όπου δεν θα τον στερηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κι αυτό διότι μετά την ΑΕΚ έρχεται διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω αγώνων των εθνικών ομάδων. Και έτσι ο Γάλλος θα έχει χρόνο για να επανέλθει και να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ.

Αναφορικά με τον Χάμες Ροντρίγκες, τώρα, ο Κολομβιανός δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε τη Δευτέρα, είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι βέβαιο το πότε θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Αυτό θα συμβεί μόλις είναι 100% έτοιμος και χωρίς ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όπου έχει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί αυτές τις ημέρες. Και ουσιαστικά η περίπτωσή του θα πηγαίνει μέρα με την ημέρα. Με τον νέο στόχο να είναι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Χωρίς κάτι τέτοιο να είναι σίγουρο.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την απουσία του Παπ Αμπού Σισέ από την αποστολή, αυτή ήταν σχεδόν… αναγκαστική. Ο λόγος, απλός. Ο Σενεγαλέχος κεντρικός αμυντικός δεν… χωρούσε στις επιλογές του Μίτσελ. Και αυτό διότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ροντινέι, Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ. Αρα «έκλεισε» η 5άδα των ξένων. Μάλιστα, και οι πέντε εξ αυτών θα ξεκινήσουν βασικοί στο ματς με την Ενωση.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate