Άσχημα τα νέα για Μαρσέλο - "Δικαιώθηκε" ο Ολυμπιακός

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Άσχημα τα νέα για Μαρσέλο - "Δικαιώθηκε" ο Ολυμπιακός

Άσχημα τα νέα για Μαρσέλο - "Δικαιώθηκε" ο Ολυμπιακός
Μπορεί η Φλουμινένσε να προκρίθηκε στον τελικό της περιφέρειας Καριόκα όπου θα παίξει περίπου σε δύο εβδομάδες, όμως το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παραμένει στον... αέρα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μαρσέλο: Προπονήσεις με την Φλουμινένσε έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που έχει να αγωνιστεί από τις 11 Ιανουαρίου και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, με τον προπονητή της να τονίζει πως δεν θεωρείται βέβαιο πως θα προλάβει την 1η Απριλίου τον τελικό με την Φλαμένγκο για το Κύπελλο της περιφέρειας Καριόκα.

«Θα δούμε εάν ο Μαρσέλο θα βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για να κάνει το ντεμπούτο του. Έχει αφοσιωθεί σε αυτό τον στόχο. Υπάρχουν πιθανότητες να τα καταφέρει», τόνισε ο Φερνάντο Ντινίζ για το ντεμπούτο του Μαρσέλο με τη Φλουμινένσε.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate