Πώς επηρεάζει η "Barbara" τη SL - Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η πρόβλεψη για Αθήνα

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Πώς επηρεάζει η "Barbara" τη SL - Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η πρόβλεψη για Αθήνα

Πώς επηρεάζει η "Barbara" τη SL - Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η πρόβλεψη για Αθήνα
Η κακοκαιρία "Barbara" έχει πλήξει για τα καλά όλη την Ελλάδα, με το ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά να επικεντρώνεται στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, Ατρόμητου-ΑΕΚ και Παναθηναϊκού-Λαμία, για το αν τελικά θα επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Super League - Καιρός: Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, να ξεχωρίζει.

Φυσικά, η κακοκαιρία "Barbara" που πλήττει, ήδη, σχεδόν όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις και βροχές, αφορά άμεσα τα παιχνίδια της Super League και για το αν τελικά θα επηρεαστεί ή όχι η διεξαγωγή τους.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και τα δελτία καιρού, όσον αφορά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο καιρός στη Θεσσαλονίκη αναμένεται πολύ κρύος, ωστόσο δεν αναμένεται να πέσει χιόνι, οπότε δεν θα υπάρξει θέμα με την τέλεση του αγώνα.

Αναφορικά με τα ματς Ατρόμητου-ΑΕΚ και Παναθηναϊκού-Λαμίας στο κέντρο της Αθήνας, όπως προκύπτει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν παρατηρείται κάποιο πρόβλημα με την διεξαγωγή τόσο στο Περιστέρι, όσο και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς το πιθανότερο είναι να μην το στρώσει.

Φυσικά, όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη, καθώς ο καιρός μπορεί να αλλάξει άρδην προς το χειρότερο, με τα δελτία της ΕΜΥ να έχουν ενημερώσει ότι από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επιδεινωθούν.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate