Ολυμπιακός: Τα δύο πλάνα του Μίτσελ για τον ημιτελικό της Ν. Φιλαδέλφειας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ολυμπιακός: Τα δύο πλάνα του Μίτσελ για τον ημιτελικό της Ν. Φιλαδέλφειας

Ολυμπιακός: Τα δύο πλάνα του Μίτσελ για τον ημιτελικό της Ν. Φιλαδέλφειας

Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του δύο διαφορετικά πλάνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Πέμπτη (9/2) και η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Χουάνγκ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ, όπως αναφέραμε και το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) στο fosonline.gr, το παλεύει για να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (9/2, 20.30).

Πατούσε καλύτερα στην προπόνηση της Τρίτης (7/2), αλλά ο Μίτσελ θέλει να τον τσεκάρει και στην τελευταία προπόνηση προτού πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα τον πάρει αρχικά στην αποστολή και εν συνεχεία, αν θα τον ρίξει στη μάχη από την αρχή.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Ισπανό τεχνικό. Ουσιαστικά έχει ήδη καταστρώσει δύο πλάνα. Και το 4-2-3-1, και το 4-3-3 «παίζουν» ως σενάρια για τον Ολυμπιακό, κάτι που θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Χουάνγκ.  

Ο Νοτιοκορεάτης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όχι μόνο να μπει αποστολή, αλλά να βοηθήσει και από την αρχή. Αν τα καταφέρει, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μίτσελ να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-3-3!

Να πάει δηλαδή με Εμβιλά και Σαμασέκου δίδυμο στα χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Χουάνγκ σε ρόλο «ψευτοδεκαριού».

Αν ο Νοτιοκορεάτης δεν μπει αποστολή ή καταφέρει έστω να κάτσει στον πάγκο, τότε είναι μονόδρομος για τον Μίτσελ να πάει σε σχηματισμό 4-2-3-1, ελπίζοντας όμως ότι θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Μπιελ που τον θέλει μπροστά από Εμβιλά - Σαμασέκου. Αν δεν τα καταφέρει ο Μπιέλ, τότε θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα προτιμηθεί πίσω από τον Μπακαμπού.

Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν στην τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (8/2).

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate