Μαντί Καμάρα: Τι συμβαίνει με τη Ρόμα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Μαντί Καμάρα: Τι συμβαίνει με τη Ρόμα

Μαντί Καμάρα: Τι συμβαίνει με τη Ρόμα
Ο Μαντί Καμαρά έμεινε στην... άκρη από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Όλα όμως μοιάζουν να έχουν μια εξήγηση. Τι δήλωσε ο Special One
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η Ρόμα για χάρη του Μαντί Καμαρά, την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023 κοντά στα 10 εκατομμύρια.

Παρόλο που αρχικά, ο μέσος από την Γουινέα, είχε σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Ζοζέ Μουρίνιο, από τις αρχές του 2023 αυτό έχει αλλάξει, με τον παίκτη να έχει αγωνιστεί ελάχιστα στο ιταλικό πρωτάθλημα και να αφαιρείται από την λίστα για το Europa League.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Καμαρά, μετρούσε 8 συμμετοχές μέσα στο 2022, ενώ παράλληλα, στους ομίλους του Europa League, αγωνίστηκε και στα 6 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 2 ως βασικός. Όμως, το νέο έτος έχει μόλις μερικά δευτερόλεπτα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Σπέτσια για την 19η αγωνιστική της Serie A και ταυτόχρονα, το όνομά του απουσιάζει από την λίστα της Ρόμα για τα νοκ-άουτ του Europa League, με τον Μουρίνιο να επιλέγει τον Ζανιόλο σε αυτή, που τελικά αποχώρησε.

Σε δηλώσεις του, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στον Καμαρά, τονίζοντας πως, «Δεν αγοράσαμε τον Μαντί Καμαρά. Ήρθε ως δανεικός για να αναπληρωθεί το κενό του Βαϊνάλντουμ στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει και όχι να προκαλέσει προβλήματα. Με τα χαρακτηριστικά του μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί».

Βέβαια, από την Ιταλία έκαναν λόγο, όταν «έκλεισε» ο δανεισμός του στην Ρόμα, υπήρχε ο όρος πως αν συμπληρώσει το 70% των φετινών αγώνων της Ρόμα, η οψιόν αγοράς του θα γίνει υποχρεωτική. Ίσως αυτός είναι το «κόλπο» του Μουρίνιο να κρατήσει τον Καμαρά με λιγότερα χρήματα και να μονιμοποιηθεί η παραμονή του στην Ρώμη. Ο 25χρονος μέσος, την φετινή χρονιά μετρά 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρόμα (με μόλις μία ασίστ) και δύσκολα θα «πιάσει» το απαιτούμενο ποσοστό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate